Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?
Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?

Bitcoin’den sonra ne tür kripto paralar ATH yapacak? Analist açıkladı – ETH veya XRP değil!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyat keşfini sürdürürken her gün yeni bir rekor kırıyor. Ancak önceki rekorun çok üzerinde yükselen fiyatlara rağmen, altcoinler neredeyse hiç hareket etmedi. Peki bir sonraki patlamada ne tür kripto paralar ATH yapacak? Bir analist tahminini açıkladı.

“Bir sonraki patlama DeFi tokenlerinde görülebilir.”

Bununla birlikte yakında kârların hareket ettirilmesi ve çeşitlenmesi bekleniyor. Tanınmış bir finansal analist bunun Ethereum veya diğer altcoinlerde değil DeFi tokenlerinde olacağını iddia ediyor.

Bitcoin’in fiyatı hafta sonu boyunca 28.000 doların üzerine çıktı ve kripto piyasası FOMO ile hararetli hale geldi.

Sermayenin ve ilginin çoğu şimdiye kadar Bitcoin çevresindeydi. Ancak tüm gözler nihai “altcoin sezonunda”. Ethereum, Bitcoin’in soğuduğu son iki günde patlarken, yetkili finansal analist ve CIO, bir sonraki patlamanın DeFi tokenlerinde yaşanacağını söylüyor.

Aslında birçok altcoin bu boğa koşusunun dışında kalabilir. İşte nedeni.

Geleneksel finans yatırımcıları bir sonraki kripto patlamasını tetikleyebilir

Gelenesel finans yatırımcılarına dikkat çeken analist Dorman, geleneksel finans yatırımcılarının Bitcoin ile aralarındaki imkansız engellerin aşıldığını, ancak seçim verildiğinde nihayetinde başka yönlerden de sektörden faydalanabileceklerini söyledi.

Esasen, bu varlıklar aynı zamanda hisse senedi temettülerine benzer ek getirilerle birlikte geldiğinden, geleneksel finans yatırımcıları geleneksel olmayan yeni merkezsiz finans biçimini tercih edebilirler.

Bunun ötesinde, birkaç altcoin (piyasa değerine göre en iyi 25 kripto varlığı bile) bir ürüne yönelik bir proje oluşturmak ve yatırımcılara geri gelmeleri için bir neden vermek için üç yıl geçirdi.

Neden Ethereum değil?

Ethereum, DeFi dapps’ın temeli olabilir, ancak teknoloji her kullanıldığında artan ağ ücretleri, ölçeklendirme başarısızlığını ortaya koyuyor. Bu Bitcoin için daha az önemli, ancak Ethereum’un faydası ile ilgili olduğu için ücretler önemli bir unsur.

Diğer altcoinler hâlâ olumsuz duygulara gömülmüş durumda, tekrar kâr elde ettiklerinde çöpe atmayı bekleyen bir satıcı ordusuna sahipler ve XRP gibi büyük varlıklar bile artık yoldan çıktı.

Tüm bu nedenlerden ve daha fazlasından dolayı, DeFi yaklaşan boğa piyasasında parlayabilir ve özellikle geleneksel finans için çekici bir alan haline gelebilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin