Skype kurucu ortağı servetini Bitcoin ve Ethereum olarak tuttuğunu açıkladı
Skype kurucu ortağı servetini Bitcoin ve Ethereum olarak tuttuğunu açıkladı

Bitcoin’deki hareketleri önceden bilmesiyle ünlü analist BTC için öngörülerini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yakından takip edilen ekonomist ve trader Alex Krüger, merkez bankası dijital para birimlerinin (CBDC’ler) ortaya çıkmasının Bitcoin (BTC) ve kripto para birimi piyasası için son derece yükseliş anlamına geleceğini vurguladı.

Makaleye dayalı tahmin

Krüger, yeni bir tweet’inde,  CBDC’lerle ilgili Bank of Japan tarafından yazılmış bir araştırma makalesinin tahminine vurgu yapıyor:

“Merkez bankası dijital para birimine (CBDC) yönelik kamu talebinde ileriye dönük bir artış olasılığı var”

Ekonomiste göre, CBDC’lerin gelişimi kripto para birimlerine olumlu yansıyacak. Bu durum aynı zamanda bir yükselişin işareti olacak. Krüger piyasada bu gelişmeyle birlikte cüzdanlar ile nakit para ve fiat para geçişlerinin çoğalacağını vurguluyor.

Bitcoin için diğer katalizörler

Krüger’e göre, CBDC’lerin büyümesi, görünürdeki tek olası yükseliş katalizörü değil. Kripto etkileyicisi, finansal hizmetler firması Square ve iş zekası şirketi MicroStrategy’nin BTC satın alımlarını yakından takip ediyor.

“Bilançolarına Bitcoin ekleyen birkaç şirket aslında hareketin yönünün ne olacağını bize gösteriyor. Kurumsal bir hazinenin işlevi yatırım yapmamaktır. Enflasyondan korunma olarak altın için kurumsal talep asgari düzeydedir. Bu nedenle, şirketler arasında bir Bitcoin domino etkisi olasılığı çok düşük. Bununla birlikte, eğer bu bir trend haline gelirse, ilginç bir şey olur: büyük bankalar, kurumsal müşterilerin hedging ihtiyaçlarına hizmet etmek için maaşlı bir kripto ekibine sahip olmaya zorlanır.”

Krüger ayrıca BTC’ye sahip olmayanların onu karmaşık bulduğuna da dikkat çekiyor:

“Hiç BTC’si olmayanlar, bitcoin / kriptoyu çok karmaşık buluyor. Ne kadar karmaşıksa o kadar iyi olduğunu anlamıyorlar. Kolay olsaydı, herkes zaten kripto para yatırırdı, fiyatlar çok daha yüksek olurdu ve fırsat olmazdı.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin