Usta analistten Bitcoin için “destansı boğa” tahmini
Usta analistten Bitcoin için “destansı boğa” tahmini

Bitcoin’de yeni bir boğa bayrağı! Şimdi fiyat için yön neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler kripto para Bitcoin bir boğa bayrağı oluşturdu. Şimdi sırada ne var?

Bitcoin bir boğa bayrağı oluşturdu

Boğa bayrağı oluşturan Bitcoin, analistlere göre fiyatın 11 bin doların üstüne çıkabileceğini gösteriyor. Bitcoin 10.000 doların üzerinde kalmaya devam ettiğinden, kripto Twitter yatırımcıları sırada ne olduğunu analiz etmeye devam ediyor. İlginçtir ki bir tür fikir birliği oluşmuş gibi görünüyor ve bunun nedeni Bitcoin’in bir boğa bayrağından kopacak gibi görünmesi…

Bitcoin yeni boğa bayrağı oluşturdu ve çoğu analiste göre bu, Bitcoin için başka bir ralliye yol açabilecek potansiyel bir boğa formasyonuna işaret eden çok gerçek bir olasılık. Cyptomist olarak bilinen analist, bu formasyona işaret eden ilk kişi. Analist, bayrağın BTC’de oluştuğunu ve 12 saat içinde fiyatın kırılmasının beklendiğini sözlerine ekledi. The Cryptomist’e göre, yukarı doğru bir kırılma BTC’nin şu an haftalık direnç olarak davranan 11 bin doların ötesini test etmesini sağlayacak.

Analist: “Bitcoin’de eğilim çok çok yükselişli.”

Aynı zamanda bu boğa bayrağını belirten analist Josh Rager, benzer şekilde BTC’nin haftalık dirence ulaşacağını belirtiyor. Chronis bu durumu vurgulayan bir sonraki analistti. Analiste göre saatlik grafikte Bitcoin, 11 bin dolarlık seviyeden düştüğünden beri konsolide ediyor ve o zamandan beri bir boğa bayrağı oluştu.

Günlük grafiğe baktığımızda, analist genel yükseliş eğiliminin “çok çok yükselişli” olduğunu belirtti. Haftalık grafiklerde Chronis, Bitcoin’in 10.2k dolar civarında destek olarak hareket eden Bollinger direncinin üzerinde olduğunu ve bu seviyenin hafta içinde daha fazla kazanım sağlayabileceğini belirtiyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin