Grayscale raporundan Bitcoin için övgü dolu ifadeler ve kriz uyarıları!
Bitcoin'de son durum: FED'in faiz indirimi, koronavirüs, işlem hacmi ve daha fazlası

Bitcoin’de son durum: FED’in faiz indirimi, koronavirüs, işlem hacmi ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin sabit seyrini sürdürüyor. Fiyat 8 bin 600 ila 8 bin 800 dolar aralığında sıkışmış durumda. Son 24 saatte BTC fiyatı sadece yüzde 0,07 yükseldi.

FED faiz sürpriziyle kripto para piyasalarını da etkiledi

ABD Federal Rezerv’in dünkü faiz sürprizi, kripto para ticaretinde pozitif bir karşılık buldu ve Coinbase’de bir saatte 1.699 işlem gerçekleştirildi. Bununla birlikte, Bitcoin’in 10 günlük hareketli ortalaması, bugün TSİ 15.00 sularında 50 günlük ortalamanın altına düştü.

Bitcoin işlem hacmi düşük seyrediyor

Celsius Genel Müdürü Alex Mashinsky’ye göre, Bitcoin için şu sıralar görünen düşük işlem hacmi, koronavirüs korkularıyla ilgili gergin ticaret duygularına atfedilebilir.

Mashinsky:

Kripto piyasalarındaki son oynaklık, virüse yanıt veren, nakitlerini tasfiye eden ve geri çeken veya marjını uzatan spekülatörler tarafından yönlendirildi. Bu grup, kripto topluluğunun küçük bir parçası ancak fiyatlar üzerinde büyük bir etki yaratmaya devam ediyor.

Koronavirüs ile ilgili ekonomiyi yavaşlatacak endişeler nedeniyle alınan acil bir önlem olarak sunulan ABD Merkez Bankası faiz indirimi, başlangıçta S&P 500 Endeksine yardımcı olmadı. Salı kapanışı yüzde 2,81 değer kaybetti. Çarşamba gününün ortasına doğru ise toparlandı.

Bitcoin, yüzde 7 düştüğü 26 Şubat tarihinden beri 9 bin dolar seviyesinin altında. Bununla birlikte, fiyatlar yılın başından beri S&P 500’ün yüzde 5’lik düşüşüne kıyasla yüzde 21’lik artışla pozitif kalıyor.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin