Bitcoin yatırımcıları dikkat! Son artış bir boğa tuzağı olabilir
Analistlerin Bitcoin’de “3 bin dolar” uyarısı korkutuyor

Bitcoin’de selloff devam edecek mi? İşte 4 analistten vurucu BTC tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto analistleri, Salı günkü yaygın kripto çöküşünün ardından Bitcoin’in ne kadar düşük seviyeleri görebileceğini belirliyor.

DonAlt: “BTC 100 günlük işlem aralığından çıktı.”

Trader DonAlt, BTC’nin yaklaşık 100 gün boyunca elinde tuttuğu işlem aralığından çıktığını belirtti:

Sadece 100 gün aralıksız dezavantajı kırdı. Eğer bu bir yükseliş belirtisi ise, BTC 10 bin dolar aldığında bir kez daha ortaya çıkacak. Eğer bu aşağılı çöküşün belirtisi ise long olmak istemiyorum.

Aayush Jindal: “Bitcoin’de düşüş devam edecek gibi görünüyor.”

Bu arada, NewsBTC analisti Aayush Jindal, Bitcoin’in aşağı yönlü hareketinin daha yeni başladığını ve ufukta 7.500 dolar olduğunu düşündüğünü söyledi:

Fiyat şu an daha yüksek bir seviyede yükseliyor, ancak 8.750 dolar ve 8.800 dolar seviyeleri iyileşmeyi engelliyor… BTC, 8.750 ABD doları ve 9.000 ABD dolarının altında olduğu sürece düşüşüne devam edecek gibi görünüyor.

Nick Cote: “Bitcoin’de 7.600 dolarlık test tekrarlanabilir.”

Analist Nick Cote Bitcoin’in aşağı yönlü belirleyici hamlenin kısa vadeli bir geri çekilme ya da momentumdaki uzun vadeli bir değişiklik olup olmadığını öğrenmemize kadar uzun sürmeyeceğini söylüyor:

“2W stoku yakından takip edin. Karar noktasına yaklaşan momentumda ‘bu bir geri çekilmedir’ ya da en azından 7.600 dolarlık tekrar testine işaret edecek olan bir eğilimin tersine çevrildiğini teyit ediyor. Son boğa koşusunun nasıl çalıştığına dikkat edin, 50 ile 100 arasında salındık.

Alex Krüger: “Bitcoin’de 7.000 dolar önemli.”

Analist Alex Krüger, Bitcoin’in düşüşünün makro ekonomi ve borsa ile bir ilgisi olduğu anlatısına dayanıyor. Ayrıca bu düşüşün, pazar kırmızıya dönmeden kısa bir süre önce %40’lık kısa süreli bir flaş çöküşü geçiren Bitcoin’in hash rate’ı ile bağlantılı olduğundan da şüphe ediyor.

https://twitter.com/krugermacro/status/1176868362254802945

Krüger, 7.000 doların önde gelen kripto para biriminde uzun vadeli bahisler koymaya başlamak için iyi bir yer olduğuna inandığını söyledi:

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin