Bitcoin’de kritik gün 6 Haziran! Bitcoin yeni bir zirvenin temelini atacak mı?
Bitcoin’de kritik gün 6 Haziran! Bitcoin yeni bir zirvenin temelini atacak mı?

Bitcoin’de kritik gün 6 Haziran! Bitcoin yeni bir zirvenin temelini atacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lider kripto para Bitcoin’in fiyatı Ocak ayından bu yana her ayın 6’sında bir trend değişimi yaşıyor. Buna göre Bitcoin 6 Haziran’da dip seviyesine ulaşmalı ve buradan yeni bir zirvenin temellerini atmalı. Bu nedenle Bitcoin’de kritik gün 6 Haziran!

Bitcoin’de tarih tekerrür edecek mi?

Popüler kripto “fenomenlerden” Armin van Bitcoin, bugün kişisel Twitter hesabından paylaştığı grafikle Bitcoin’de ki bir döngüye dikkat çekti.

https://twitter.com/ArminVanBitcoin/status/1001448015931105280

Buna göre Bitcoin için her ayın 6’sı önemli bir trend değişimini gösteriyor. Geçtiğimiz Ocak ayının 6’sında zirveyi gören Bitcoin, akabinde Şubat ayının 6’sında dip seviyeyi, onu takip eden Mart ayının 6’sında ise bir başka zirveyi gördü. Ancak tesadüfler bu ölçüde sınırlı değil. Yine takip eden Nisan ayının 6’sında yeni bir dibe ulaşan Bitcoin, Mayıs ayının 6’sında ise daraltılmış bir üçgende yeni bir zirve yaptı.

Bitcoin’de kritik gün 6 Haziran!

Şimdi Bitcoin’in 6 Haziran’da yeni bir zirvenin temelini atıp atmayacağı merakla bekleniyor. Piyasanın önde gelen kripto parası Bitcoin bugün 7.500 dolarlık seviyesini yaklaşık 400 dolarlık bir seviyeyle aştı. Yazım sırasında, bir Bitcoin 7.482 dolardan işlem görüyor.

Benzer bir grafiği Türk kripto “fenomeni” Fidelitas Lex de paylaştı.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Theoofy

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin