Bitcoin’de kısa vadeli geri çekilme boğalar için cazip olabilir
Bitcoin’de kısa vadeli geri çekilme boğalar için cazip olabilir

Bitcoin’de kısa vadeli geri çekilme boğalar için cazip olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı yükselişini uzattı ve 13 bin 200 dolar civarında yeni bir aylık en yüksek seviyeye ulaştı. BTC şu anda kazançları konsolide ediyor ve düşüşlerin cazip kalması muhtemel.

Bitcoin, 12 bin 650 dolar ve 12 bin 750 dolar destek seviyelerinin üzerinde işlem görüyor.

Fiyat 13 bin doların üzerinde yeni bir kırılmaya hazırlanıyor. Bitcoin 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça üzerinde yer alıyor.

BTC / USD kurunun saatlik grafiğinde 13 bin dolara yakın destekle büyük bir yükseliş eğilimi çizgisinin altında bir kırılma yaşandı.

Parite, 12 bin 750 dolar ve 12 bin 650 dolar destek seviyelerine doğru düşerse, muhtemelen iyi teklif vermeye devam edecek.

Bitcoin fiyatı 13 bin dolara yakın seviyede konsolide oluyor

Bitcoin fiyatı 13 bin dolar direncinin üzerine çıktı, ancak 13 bin 200 dolar seviyesinin yakınında mücadele ediyor gibi görünüyor. BTC fiyatı aşağı yönlü bir düzeltmeye başlamadan önce 13 bin 191 dolar seviyesine doğru bir yükselme oldu.

13 bin dolar seviyesinin altında bir kırılma yaşansa da fiyat 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça üzerinde kaldı. Daha da önemlisi, BTC / USD paritesinin saatlik grafiğinde 13 bin dolara yakın destekle büyük bir yükseliş eğilimi çizgisinin altında bir kırılma yaşandı.

Boğalar 12 bin 850 dolarlık bölgeyi savunuyor ve fiyat hala 12 bin 650 dolar ve 12 bin 750 dolarlık destek seviyelerinin çok üstünde yer alıyor. Boğalar başarılı olursa, fiyatın 13 bin 200 dolarlık direnci yeniden ziyaret etmesi muhtemel.

Bitcoin Price

BTC’de düşüş olursa

Bitcoin 13 bin dolar ve 13 bin 200 dolar direnç seviyelerinin üzerine çıkamazsa, 12 bin 850 dolar seviyesinin altına doğru genişletilmiş bir aşağı yönlü düzeltme olabilir.

Bir sonraki büyük destek, boğaların önümüzdeki seanslarda 12 bin 650 dolarlık destek seviyesini savunması muhtemel olan 12 bin 750 dolar seviyesine yakın bir bölgede bulunuyor

Teknik göstergeler

Saatlik MACD – MACD’nin yükseliş bölgesine geri dönmesi muhtemel.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi) – BTC / USD için RSI, pozitif bir açıyla hala 50 seviyesinin oldukça üzerinde yer alıyor.

Destek Seviyeleri – 12 bin 850 dolar, ardından 12 bin 650 dolar.

Direnç Seviyeleri – 13 bin 000 dolar, 13 bin 200 dolar ve 13 bin 500 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin