Bitcoin'de düşüş derinleşebilir
Bitcoin'de düşüş derinleşebilir

Bitcoin’de kabus geliyor! Veteran trader neler olacağını açıkladı, en kritik eşiği paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kıdemli kripto trader’ı Tone Vays, BTC’nin “kötü” fiyat hareketini atlattığını söylerken Bitcoin tahminini güncelledi.

Yeni bir strateji oturumunda Vays, şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesinden %42 aşağıda olan Bitcoin’in bir kez daha düşmenin eşiğinde olduğunu söylüyor.

Bitcoin daha sert düşebilir

“Pek toparlanamadı. Aynı destek alanına (40.000 $) geri döndü, daha da az toplandı ve ardından iyice düştü. Bu çok kötü bir kırılma. Bir sonraki dip noktamız burada ve eğer bu seviyeye yaklaşırsak, bence aşağı inecek ve sert düşecek.”

Vays, 39.500 dolar seviyesinin altında net bir kapanışın yakın gelecekte düşüş görünümünü sağlamlaştıracağını söylüyor.

“39.500 dolar kritik”

Bitcoin’in sorunlarına ek olarak, eğilimleri hesaplamak ve giriş ve çıkış noktalarını belirlemek için fiyat ve zamanı birleştiren parabolik SAR’ın bir varyasyonu olan Lucid SAR göstergesi dikkat çekiyor. Vays’e göre, Lucid SAR BTC’de düşüşe geçmek üzere.

“Bitcoin fiyatı bugün 39.500 doların altında kapanırsa, hafta sonu, gelecek haftaya ve hatta gelecek aya inanılmaz bir düşüş görebiliriz. Bu çok ama çok kötü bir işaret çünkü dört günlük grafik de e haftalık grafik de tamamen düşüşte olacak. Ve muhtemelen önümüzdeki hafta Lucid SAR’ı kıracağız. Bitcoin 39.500 doların altına düşerse her türlü kötü şey yaşanabilir.”

Şu anda Bitcoin 39.099 dolardan el değiştiriyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin