Hedge fonu devi 2021 başı için taahhüt verdi: Milyar dolarlık Bitcoin ve Ethereum alacaklar!
Hedge fonu devi 2021 başı için taahhüt verdi: Milyar dolarlık Bitcoin ve Ethereum alacaklar!

“Bitcoin’de Fikrimi Değiştirdim”: 631 milyar dolarlık varlık yöneticisinden BTC açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Üst düzey bir piyasa stratejisti, varlık yöneticisi ve Bitcoin ve kripto para biriminin uzun vadeli eleştirmeni Inigo Fraser-Jenkins, Bitcoin’in bir varlık olarak statüsü konusunda fikrini değiştirdiğini söylüyor.

Yatırımcıların portföylerinde olması gereken bir varlık

Yatırımcılara 30 Kasım 2020’de yazdığı bir notta, yönetimi altında 631 milyar dolarlık varlığa sahip küresel bir varlık yönetimi şirketi olan Bernstein Research’ün portföy stratejisinin eş başkanı, Bitcoin’i şimdi yatırımcıların portföylerinde olması gereken bir varlık olarak gördüğünü söyledi.

Business Insider, Pazartesi günkü müşterilere verdiği notta Inigo Fraser-Jenkins’in, “Bitcoin’in varlık tahsisindeki rolü hakkındaki fikrimi değiştirdim” vurgusuna yer veriyor.

Fraser-Jenkins güçlü bir Bitcoin eleştirmeni olarak biliniyor. 2018’de bunun güvenilir bir varlık olmadığını ve yatırım yapmanın imkansız olduğunu belirtmişti. Şimdi bakış açısını değiştiriyor.

Fraser-Jenkins şimdi, koronavirüs salgınının politika oluşturma, borç ve çeşitlendirme için yatırımcılara sunulan seçenekler dahil olmak üzere dünyanın işleyiş şeklini etkilediğini söylüyor. Sonuç olarak Bitcoin, mevcut koşullar altında anlamlı olabilecek cazip bir yatırım seçeneği olarak ortaya çıktı.

Bitcoin’e yönelim

Bununla birlikte, kripto para birimi endüstrisinin, hükümetlerin ekonomi politikalarının uygulanmasına bir engel olarak algılandığında hükümet tarafından yasaklanabileceği endişesini dile getirdi. Ayrıca kripto para piyasasının böyle bir eyleme neden olmak için halen piyasa değerinin çok küçük olduğunu ve uzun süre gelişmeye devam edebileceğini de sözlerine ekledi.

Kurumsal organizasyonlar, 2020 yılında Square gibi şirketlerin daha fazla BTC satın almasıyla kripto sektörüne önemli bir giriş yaptı. Şu anda olduğu gibi, kurumsal bilançolarda yarım milyondan fazla Bitcoin var. Kurumsal yatırımcıların kripto para birimleri edinmelerine ve yönetmelerine yardımcı olan lider dijital varlık yöneticisi Grayscale, son zamanlarda yüksek yatırım girişi kaydetti.

Fraser-Jenkins’e göre bunun nedeni, Bitcoin’in yıllar içinde azalan volatilitesidir. Şimdi yatırımcıların portföylerinde uzun vadede bir miktar Bitcoin bulundurmalarını tavsiye ediyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin