Bitcoin ATH yaptı: Mega boğa koşusu başladı mı?
Bitcoin ATH yaptı: Mega boğa koşusu başladı mı?

Bitcoin’de bu metrik coşturan seviyelere işaret etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Klasik bir teknik gösterge, piyasa değeri açısından dünyanın önde gelen kripto para birimi Bitcoin’in halihazırda olduğundan daha değerli hale geleceğini öne sürüyor.

Sıradaki seviye

Boğa Bayrağı olarak adlandırılan grafik deseni, bir varlık büyük bir fiyat artışından sonra kısa bir süre için aşağı doğru konsolide edildiğinde oluşur. Fiyatın dalgalandığı iki paralel trend çizgisiyle gösterilen aşağı yönlü eğimli bir kanala benziyor. Bu konsolidasyon döneminde hacim azalır.

Kripto para biriminin, boğa bayrağı düzeninde olduğunu gösteren hemen hemen tüm gereksinimleri kontrol ediyor. Birincisi, önceki eğilim yukarı doğru. İkincisi, Bayrağın iki paralel eğilim çizgisi tarafından tanımlanan alanda işlem görüyor. Üçüncüsü, Bayrak tepesine kıyasla net düşüş eğilimi yüzde 19 şeklinde.

İdeal olarak, fiyat seans zirvesinden yüzde 38 oranında düzeldikten sonra geri çekilme sona erer.

Bitcoin trades inside what appears like a bull flag pattern. Source: BTCUSD on TradingView.com

Traderlar tipik olarak Bayrağın üst trend çizgisinin yukarısındaki bir kırılmada long odaklı bir pozisyona girmeye çalışırlar. Yukarı yöndeki hedefleri, Bayrak oluşumundan önceki yükseliş trendinin boyutuna potansiyel olarak eşit uzunlukta oturur. Sözde “bayrak direği” yüksekliği 15.469 $ olacak.

Kırılma noktasından (yaklaşık 56.000 $ ‘a yakın) ölçüm yapıldığında, bayrağın üst hedefi 71.469 $ seviyesinde yer alıyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin