Bu ülkedeki mağazalar artık Bitcoin (BTC) satıyor
Bu ülkedeki mağazalar artık Bitcoin (BTC) satıyor

Bitcoin’de beklenen golden cross oluştu: Şimdi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz 24 saat içinde yüzde 5 oranında yükselen Bitcoin, bugün 5.600 dolara yükseldi ve Bitstamp’ta bir noktada 5.616 dolara yükseldi. Önde gelen kripto para biriminin yukarı çıkmasıyla altcoinler de yeşile döndü ve tüm pazar değeri 184 milyar doların üzerine çıktı.

Bitcoin bir kez daha golden cross oluşturdu

Bitcoin’de, 2015’ten sonra ilk kez golden cross gerçekleşti. Bu boğa döngüsünün önemli bir göstergesi olabilir mi? Ancak analistlere göre Bitcoin’in her zamanki gibi düşme olasılığı da yüksek. Kripto analisti Magic Poop Cannon, en son analizinde bu golden cross’un piyasadaki etkilerini paylaşıyor. 

Magic Poop Cannon, mevcut piyasa hareketinin, haftalık 50 MA seviyesine kadar gördüğümüz ralli ve bunun üstesinden geldiğini açıklıyor. Buradan Magic, fiyatın hareketli ortalamanın altına düşmesini ve oradan baş ve omuz modelinin oluşturmasını bekliyor. Kripto analisti Magic Poop Cannon, konuya yönelik şunları söylüyor:

Golden cross’u yakaladık ve 2015’te gördüğümüz gibi yükselmeye başladık. Şimdi, fiyatın sonunda olumsuz tarafa dönüp dönmeyeceğini görmemiz gerekiyor. Şahsen, BTC’nin en azından 4.200 aralığına geri dönmesini ve muhtemelen daha da düşmesini  bekliyorum.

Bitcoin 6 bin doları geçebilecek mi?

Bu arada kripto para analisti ve yatırımcı olan Josh Ragers, BTC’nin yavaşça tırmanırken 5 bin doların altına düşmeden önce en az 5.800 dolara yükseleceğini belirtiyor. BTC, 2015 yılında en düşük seviyeden yüzde 93 oranında yükseldi ve uzmanlara göre pazar bu harekete benzer bir eğilim izliyor. 6 bin dolarlık işarete gelince, Bitcoin’in bu seviyeyi test etmesi aylarca sürdü ve bu alanın altında bir çöküntü yaşandı. Bu yüzden uzmanlara göre, BTC’nin bu sefer “büyük başarısızlık” yaşanmadan bu seviyeyi geçmesi çok zor bir ihtimal.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin