Milyar dolarlık balina transferi kripto çöküşünü tetiklemiş olabilir
Milyar dolarlık balina transferi kripto çöküşünü tetiklemiş olabilir

Bitcoin’de balina sayısı artmaya devam ediyor – neyin işareti?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin şimdiye kadarki en büyük haftalık mumunu elde etti. Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, dolar bazında şimdiye kadarki en büyük haftalık mumunu kaydetti.

Kripto para birimi, tarihi haftasını yüzde 22.49 artışla kapattı ve yedi gün boyunca fiyatına 4.318 dolar ekledi.

Bitcoin

Bitcoin balinaları birikime devam ediyor

Bitcoin’in nihayet 20.000 $’lık önemli direnci kırdığı ve manşetlere çıkan rallisini genişlettiği gün 16 Aralık tarih kitaplarında yer aldı.

Kripto para birimi 20 Aralık’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 24.298 dolara yükseldi.

Santiment’in sağladığı verilere göre, 1.000’den fazla BTC tutan cüzdan sayısı artmaya devam etti, bu da balinaların birikime devam ettiği anlamına geliyor.

Whales

Daha fazla para basımı

Dün, ABD Kongresi nihayet uzun süredir aranan bir teşvik anlaşmasını imzaladı ve 900 milyar dolarlık yardım paketi üzerinde anlaştı.

Bitcoin savunucuları, devlet tarafından finanse edilen teşvik paketinin, para basımına karşı bir korunma olarak kabul edilen kripto para birimine bir destek sağlaması gerektiğine inanıyor.

Twitter CEO’su Jack Dorsey’den Social Capital CEO’su Chamath Palihapitiya’ya kadar birçok önde gelen yönetici, milyonlarca Amerikalıya gönderilecek mütevazı 600 dolarlık doğrudan ödemelerle dalga geçti

Bu arada, 1.200 dolarlık teşvik kontrollerini Bitcoin’e harcayanların yüzleri gülüyor. O zamandan beri kripto para birimi yüzde 257 arttı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin