Bitcoin zirvesini tahmin eden analistten şimdi dip tahmini!
Bitcoin zirvesini tahmin eden analistten şimdi dip tahmini!

Bitcoin zirvesini tahmin eden analistten şimdi dip tahmini!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mayıs 2021’deki Bitcoin çöküşünü tahmin eden kripto analisti, BTC fiyatının 24.000 dolarda dibe doğru gittiğine inanıyor. Analistler, BTC fiyatının 29.000 dolardan düşük seviyelere ulaşmadan önce nihayetinde çift dipli bir üst model oluşturacağını öne sürüyorlar. Analistler ayrıca trend göstergelerine göre BTC fiyatının Haziran 2022’de dibe ulaşabileceğine inanıyor.

Yeni bir satışın yakın olduğuna inanan analistlere göre, Bitcoin fiyatı 24.000 dolar ile yeni bir dip görebilir. Mayıs 2021’de aynı analistler, o sırada meydana gelen ve o zamandan beri varlık fiyatlarındaki çöküşü tahmin ettiler. Şimdi ufukta yeni dip belirtileri öngörüyorlar.

BTC 24.000 dolarda dibe vurabilir

Dave the Wave, BTC fiyatının Mayıs 2021’de çöküşünü tahmin eden popüler bir kripto para analistidir. Analist, çift tepe modelinin 69.000 dolara ulaştığı Mayıs 2021 çöküşünü doğru bir şekilde tahmin etti. Popüler analist, yakın zamanda Bitcoin’in yeni bir fiyat tabanı oluşturacağına dair düşüncelerini açıkladı.

https://twitter.com/davthewave/status/1525247542170390528

Analist, Bitcoin fiyatının Mayıs dip seviyesine geri döndüğüne ve yakında tersine dönüp düşüşe başlayacağına inanıyor. Dave, BTC ticaretinin 48 aylık hareketli ortalamasına yakın olacağını öngördüğünü söyledi. Analiste göre, bu seviye Bitcoin’in tarihsel olarak dibe vurma eğiliminde olduğu nokta.

Bitcoin fiyatının dibini gösteren üç gösterge

Dave, Bitcoin’in Logaritmik Büyüme Eğrisi kanalı, Hareketli Ortalama Yakınsama/Iraksaklık (MACD) ve Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) önümüzdeki birkaç ay içinde dibe vuracağına işaret ettiğine inanıyor.

Bitcoin weekly MACD chart

Bu teknik göstergeler, güçlü ticaret sinyallerini belirlemek ve bir kripto para biriminde aşırı alım veya aşırı satım bölgesini belirlemek için kullanılır. Analist, göstergelere dayanarak, BTC’nin Haziran 2022’de 24.000 dolarla dibe vurabileceğine inanıyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin