Bitcoin yükselmeye devam edecek mi? Bugün yine rekor kıran BTC hakkında analistler olumlu
Bitcoin yükselmeye devam edecek mi? Bugün yine rekor kıran BTC hakkında analistler olumlu

Bitcoin yükselmeye devam edecek mi? Bugün yine rekor kıran BTC hakkında analistler olumlu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021’e şahane başlayan Bitcoin (BTC) fiyatı %4 artarak 29.500 doları geçti. BTC fiyatı, 550 milyar doları aşan piyasa değeri ile tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 29.594 dolara ulaştı. Peki Bitcoin yükselmeye devam edecek mi? İlginç bir şekilde, yatırımcıların Bitcoin’de devam eden faaliyeti, boğa koşusunun yakın zamanda durmayacağını gösteriyor.

Bitcoin yükselmeye devam edecek mi?

Piyasa analistleri Willy Woo’ya göre, şu anda Bitcoin’de (BTC) gerçekleşen bazı büyük yatırımcı faaliyeti var. BTC yatırımcılarının faaliyeti, Mart 2020’de BTC fiyatı 5.000 dolar seviyesinin altına düştüğünde seviyelere artmaya başladı. Analist ayrıca, mevcut ölçekli yatırımcı faaliyetinin Mart 2017’den beri görülmediğini ve çok daha fazla sürdüğünü ve bu nedenle devam eden bir boğa koşusunu ortaya koyduğunu ekliyor.

İlginç bir şekilde, yükselen yatırımcı faaliyeti, Bitcoin (BTC) son iki ayda sürekli olarak yeni zirvelere yükselirken meydana geliyor. Bu yükseliş son iki aydır kitlesel kurumsal katılımla büyük ölçüde desteklendi. Bitcoin (BTC) için aşağıdaki bir yıllık grafiğe bakarsak, düşüşle satın almak, yani 5 bin dolar – 9 bin dolar seviyesinden satın almak, uzun vadeli perakende HODLer’lar için daha mantıklı görünüyor Ancak her yeni zirvede sürekli satın alma, kurumsal girişlerin her fiyat artışıyla daha da güçlendiğini gösteriyor.

Bitcoin yükselmeye devam edecek mi? Yıllık grafik
Bitcoin yükselmeye devam edecek mi? Yıllık grafik

Diğer tweet’lerinden birinde zincir içi pazar analisti Willy Woo, şu anda Bitcoin’in (BTC) üst sınır modelinin yukarı doğru kıvrılmaya başladığı tüm zamanların en yüksek noktasında olduğumuzu söylüyor. Analist, kripto para birimi için 100 bin dolarlık bir fiyat hedefi öngörüyor. Yani Woo’ya göre Bitcoin yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtı kesinlikle evet.

Woo, 100.000 doların mevcut yörüngede “gülünç derecede düşük” bir hedef olduğunu ekliyor. Woo’ya göre 55.000 dolar bir sonraki dönüm noktası olacak ve Bitcoin 1 trilyon dolarlık bir varlık haline gelecek. Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) şu anda yönetim altındaki net varlıklarda (AUM) 17,4 milyar dolardan fazla tutuyor.  Son mum oluşumu, Bitcoin’in 2011-2013 arasındaki benzer bir ralli görebileceğini gösteriyor.

Bitcoin yükselmeye devam edecek mi?

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin