Kripto analisti: Bitcoin yükselmek için bu seviyeyi geri almalı!
Kripto analisti: Bitcoin yükselmek için bu seviyeyi geri almalı!

Kripto analisti: Bitcoin yükselmek için bu seviyeyi geri almalı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto pazarlarını yeniden yükselişe geçirmek için Bitcoin’in belirli bir fiyat seviyesini geri alması gerektiğini söyleyen popüler bir kripto analisti bulunuyor.

Kripto trader’ı Michaël van de Poppe, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla piyasaların Bitcoin’i 38.000 dolardan reddettiğini söyledi.

Bitcoin ilk kritik direnç olan 38 bin dolarda reddedildi. BTC’nin, 37,6 bin doları geri alması beklenmedik bir şey olurdu.

Van de Poppe, BTC destek seviyelerini 34.000 ve 36.000 dolar olarak vurgularken 38.000 dolarlık reddi doğruladı.

Poppe ayrıca, 37.600 dolarlık direnci desteğe çevirmenin BTC için boğa piyasasının başlangıcı olabileceğinin altını çizdi.

Bitcoin boğa piyasası henüz bitmemiş olabilir

Van De Poppe, BTC’nin hâlâ yükseliş yönünde olduğunu ve BTC’nin henüz ayı bölgesine girmediğini söyledi.

Özellikle konsolidasyon ortamında daha yüksek artış ve düşüşlerin olacağına inanıyorum. Bu yüzden, bir ayı piyasası olduğunu kabul etmem için 28.805 dolarlık dip seviyenin kırıldığını görmem gerekiyor.

Analist ayrıca, Bitcoin’in hâlâ yükseliş ortamında olduğuna inanmasının nedenlerini ele aldı.

“Katlanarak arttığımızda, ayı piyasasının başlangıcını aramak daha kolay. Üstel olarak yükselmediğimizde, bu yükseliş mutlak olarak katlanarak büyüme gibi gözükse de yüzde cinsinden bu anlama gelmez. Örneğin; Bitcoin’in 3700 dolardan 64000 dolara yaptığı ralli gibi. Ayrıca bu durum, ortamda neler olup bittiğinden bağımsızdır.”

Sözlerine devam eden analist BTC’nin artan benimsenmesinin boğa hisleri oluşturduğunu söyledi:

MicroStrategy giriyor. Tesla giriyor. El Salvador onu rezerv para birimi olarak kabul ediyor. Bunlar çok boğa makro işaretleriydi.

cryptogazette


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin