Kripto analisti:
Kripto analisti: "ABD TÜFE verilerinin ardından Bitcoin 25.000 dolara ulaşacak!"

Bitcoin yükseliyor mu? Mart ayı başlangıcında son durum…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Gece itibarıyla Bitcoin ve türevleri günlük ve aylık kapanış gerçekleştirdi. Özellikle aylık kapanış yatırımcılar tarafından takip edildi. 23.000 dolarda takılı kalan BTC, yolun üçüncü ayında harekete başladı. Ancak bu süre zarfında altcoin piyasası fazlasıyla ezildi.

Son birkaç aydır ABD pazarı Bitcoin fiyatını yönlendiriyor. Aşırı baskılama hareketleri dar alanda kalmasına neden oldu. ABD işlem saatlerinde, Bitcoin fiyatı çok daha yüksek ticaret faaliyeti ve oynaklık gösterdi. 

Asya işlem saatlerinde Bitcoin fiyatı için bugünün %2’lik sıçramasını daha da şaşırtıcı hale getiriyor. Ancak bunun nedeni hızlı bir şekilde tespit edilmiş gibi görünüyor. Makro analist Ted sosyal medya hesabından paylaştırma göre, bugün yayınlanan Çinli üretim PMI, art arda altı ay süren daralmanın ardından genişlemeye geri döndüğünü doğruladı.

Ülkenin imalat sektörünün bağımsız bir anlık görüntüsünü sağlayan Çin Caixin İmalat Satın Alma Yöneticileri Endeksi (PMI), bir önceki aya göre 49,2’den Şubat ayında 51,6 oldu. Bu rakamlar nisan 2012’den bu yana en yüksek seviye olarak kaydedildi.

Bitcoin fiyatında son durum

Ted, Bitcoin’in gelecekteki piyasalardaki koşulları belirlemek için finansman oranlarına ve açık faize bakarak mevcut yukarı yönlü yörüngeye devam edebileceğine dair işaretler sağlıyor. “Bitcoin OI ağırlıklı finansman en son 12 Şubat’ta negatifti … bunu +%15 daha yüksek bir hareket izledi” mesajını paylaştı.

Bitcoin 23.700 ve 23.850 dolardan işlem görüyor. Başlangıçta 23.880 dolardan kilit dirençte bir reddedilme yaşadı. BTC bu fiyat seviyesini aşmayı başarırsa, 25.200 dolara yenilenen bir itme düşünülebilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin