Uzmanlar, Bitcoin yükselişinin önünü açabilecek faktörü açıkladı!
Uzmanlar, Bitcoin yükselişinin önünü açabilecek faktörü açıkladı!

Uzmanlar, Bitcoin yükselişinin önünü açabilecek faktörü açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Sessions’daki yakın tarihli bir podcast’te uzmanlar, gelecekte Bitcoin’de neden bir yükseliş koşusu için hazırlandıklarını açıklıyor. İyimserlikleri, son zamanlarda BTC için 40.000 doların altına keskin bir düşüşe rağmen geliyor.

Mark Stephany, Bitcoin için yükseliş koşusunun nedenleri hakkında bilgi verdi. Bitcoin’in dünya çapında çok çeşitli meraklılarla hızlı büyümesi için topluluk odaklı bir yaklaşımı savundu. Bu, Gemini 2022 Küresel Kripto Durumu raporunda daha da yankılandı. Rapor, küresel olarak ankete katılan kripto sahiplerinin %41’inin 2021’de ilk kez kripto satın aldığını söylüyor.

Mark şunları söyledi:

“Bitcoin bir topluluk yarattı. İnsanlar sadece giriyor, çıkan kimseyi görmüyorsunuz. Her zaman daha fazla ürün, daha fazla şirket, daha fazla podcast, her zaman yazılacak daha çok şey vardır. Bana göre, bu en iyi yükseliş sinyali.”

Bitcoin Politika Enstitüsü’nden bir başka uzman olan Margot, konu hakkında bunları söyledi. Yenilenebilir BTC madencilik operasyonları için Blockstream, Block ve Tesla iş birliği konusunda özellikle heyecanlıydı.

“Bana göre en iyi yanı, bundan ne kadar para kazandıkları, çalışma süresi ve bu konuda bilmemiz gereken her şeyi halka açık hale getirecekler.”

Bu şeffaflığın araştırma yayınlarını teşvik edebileceğine ve bunun da kitleler arasında farkındalığı artıracağına inanıyor. Güç tüketimi, uzun zamandır Bitcoin’in büyük bir eleştirisi olmuştur. Bu girişim başarılı olursa, Bitcoin topluluğu için büyük bir zafer olabilir.

Santiment, BTC’nin yükseliş eğiliminde olduğunu bildirdi

Bir Santiment tweetine göre, yakın zamanda 25.878 BTC borsalardan çıkarıldı. Bu, son 5 haftadaki giriş ve çıkış arasındaki en büyük farktır. Bu, piyasa duyarlılığını anlamak için çok yaygın olarak kullanılan bir ölçüm. Bu devasa çıkışlar, balinaların BTC için bir yükseliş koşusu konusunda giderek daha iyimser olduklarını gösteriyor. Tarihsel olarak, bu tür çıkış modelleri, modelin kendisini birkaç gün sürdürdüğü göz önüne alındığında, ciddi fiyat artışlarına yol açar.

Bu gibi durumlarda, BTC gibi varlıklar üzerinde artan bir güvenlik söz konusudur. Yatırımcılar genellikle varlıklarını çıkarır ve açık olmayan cüzdanlarda saklar.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin