Bitcoin balinası Bloomberg'e BTC'nin geleceğine dair öngörülerini anlattı!
Bitcoin balinası Bloomberg'e BTC'nin geleceğine dair öngörülerini anlattı!

Bitcoin’in kafaları karıştıran yükselişi ile ilgili yeni mamut teorisi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in 2 Nisan’daki astronomik dalgalanmasından bu yana iki haftadan fazla bir süre geçti, ancak bu yükselişe neden olan şey hakkında yeni teoriler ortaya çıkmaya devam ediyor. Kripto yönelimli analitik firma CoinMetrics’e göre, bu epik dalgalanma tek bir trader’ın sebep olduğu bir durumdu.

Mamut büyüklüğünde Bitcoin trader’ı

CoinMetrics, “tek bir işlemcili trader’ın” BTC fiyatını yükseltmek için bir plan oluşturduğunu ve küresel likiditenin en düşük olduğu günün saatini seçerek başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğini iddia ediyor.

Raporda ayrıca, yatırımcının HitBTC üzerindeki planını uygulamaya başladığını ve fiyat hareketinden önce Bitcoin için işlem görmüş 500.000 USDT olduğunu öne sürüyor. Ondan sonra Coinbase ve Bitfinex’te büyük ticaret gözlendi.

Bitcoin’e odaklanmak

Bir başka teori de hızlı fiyat artışının CME vadeli işlem sözleşmelerinin sona ermesi ve yüksek spot ve tezgah üstü alımlar ile tetiklendiğini belirtiyor. Ayrıca, bir uzman, Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu (SEC) ile ilgili bir Nisan şakası yüzünden artış olduğunu iddia edecek kadar ileri gitti.

Kimse kısa ömürlü ralliyi neyin tetikleyebileceğinden tam olarak emin olmasa da, Bitcoin fiyat tahminleri söz konusu olduğunda daha büyük bir kopukluk var. Bazıları 2019 için yükseliş tahminlerini paylaşırken, bir başka rapor Bitcoin’in 20.000 Dolar’lık ATH’si ile eşleşmesi için 22 yıl daha bekleye bileceğini belirtti.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin