Bitcoin yükselişi için bu ortalama değeri kritik öneme sahip
Bitcoin yükselişi için bu ortalama değeri kritik öneme sahip

Bitcoin yükselişi için bu ortalama değeri kritik öneme sahip

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, neredeyse 1 trilyon dolara ulaşan ezici piyasa değeriyle kripto alanına hükmetmeye devam ediyor. Kripto pazarında bir numaralı kripto varlık olmaya devam eden Bitcoin’in sektördeki belirgin itibarı ve konumu, onu ekosistem içindeki ve dışındaki yatırımcılar ve analistler tarafından en sevilen kripto varlıklardan biri haline getirdi. Kripto tüccarı ve analisti Rekt Capital ise Twitter üzerinden Bitcoin yükselişi için 200 günlük EMA (üstel hareketli ortalama) değerinin üzerinde kalmanın önemini vurguladı.

Bitcoin yükselişi için 200 günlük EMA önemli bir kriter

Rekt Capital tarafından yayınlanan tweet, 200 günlük EMA değerini baz alarak Bitcoin’in mevcut durumunu gösterdi. Ayrıca tweet, Bitcoin’in destek seviyesi olarak 50.200 dolarlık seviyeyi geri almaya neredeyse yakın olduğunu açıkladı. Bu tweet, Twitter topluluğunda farklı görüşleri bir araya getiriyor, bazıları aynı fikirdeyken bazıları böyle düşünmüyor.

Ne olursa olsun, Bitcoin dünyanın en tanınmış kripto varlıklarından biri. Zaten dünya çapında bazı ülkeler ve şirketler tarafından kabul edilmekte. El Salvador, dünya çapında Bitcoin teknolojisine yoğun bir şekilde inanan ülkelerden biri. Hatta ülkenin cumhurbaşkanı, verginin olmayacağı bir Bitcoin şehri kurmayı planladıklarını açıkladı.

Akşam saatlerinde Bitcoin son 24 saatte +%1,5 artış oranıyla 48.500 dolar seviyelerinde el değiştiriyor. Dünkü sert düşüş dalgasından sonra bugün düşük hacimli işlemler görülen Bitcoin piyasasında hafta kapanışına doğru düşüş eğiliminin devam ettiği görülüyor.

Bitcoin’in önümüzdeki hafta toparlanma belirtileri göstermesi için 50.000 dolar bandını yakalaması kritik öneme sahip gibi duruyor. Aksi halde dünkü satışlarda hızlıca test edilen 42.000 dolar bandına doğru yavaşça bir düşüş dalgası, 40.000 dolarlık ana desteğin daha önemli hale gelmesine neden olabilir.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin