Bitcoin yükselirken peşinden götürdüğü az bilinen altcoin'ler: Yatırımcılarının cepleri doldu taştı!
Bitcoin yükselirken peşinden götürdüğü az bilinen altcoin'ler: Yatırımcılarının cepleri doldu taştı!

Bitcoin yükselirken peşinden götürdüğü az bilinen altcoin’ler: Yatırımcılarının cepleri doldu taştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Beyaz Saray’dan yapılan büyük kripto duyurusu sonrasında Bitcoin 42.000 doların üzerine çıkarken, gizlilik odaklı altcoinler de etkileyici kazançlar kaydetti.

1- Monero (XMR)

En çok yükselenler arasında, yalnızca göndericilerin ve alıcıların kimliğini değil, aynı zamanda işlem tutarını da gizlemeyi amaçlayan merkezsiz ödeme ağ geçidi ve orijinal gizlilik parası Monero (XMR) yer alıyor.

Monero, düzeltmeden birkaç dakika önce Binance üzerinde 170 dolardan 280 dolara yükselirken inanılmaz bir %68 yükselişe tanık oldu.

XMR, piyasa değerine göre 39. sıradaki dijital varlık ve gün içinde %10,5 artışla 188,84$’a yükseldi.

Ralli, ABD de dahil olmak üzere birden fazla ülkenin kripto para birimi borsalarını takip etmeleri için baskı yapması ve bazı durumlarda Rus kullanıcılarına bağlı kripto adreslerini doğrudan yasaklaması sonrasında geldi.

2- Zcash (ZEC)

Ayrıca, halka açık Blockchain’lerde çalışırken kullanıcıların gizliliğini korumak için zero knowledge (ZK) kanıtlarından yararlanan gizlilik odaklı Zcash (ZEC) de hareket halinde.

Proje, kendi kendini finanse ettiğini ve topluluk yönetimini paydaş teşvikleriyle dengelediğini söylüyor.

Zcash, bu hafta son yedi gün içinde %33,8 artışla 106.24 dolardan 142.23 dolara yükseldi. Piyasa değerine göre 67. kripto varlığı bugün yalnızca %13,3 arttı.

3- Pirate Chain (ARRR)

Pirate Chain (ARRR), eşler arası işlemleri özel ve anonim tutmak için zk-SNARKS’a (öz ve etkileşimli olmayan bilgi argümanı) dayanıyor.

Proje web sitesine göre, Pirate Chain açık kaynaklı TOR Ağını destekliyor ve Blockchain’i kötü niyetli müdahalelerden korumak için gecikmeli çalışma kanıtı (dPoW) kullanıyor.

ARRR de büyük kazançlar yaşıyor ve dün neredeyse anında 1,05 dolardan 1,18 dolara %12,3 değer kazandı.

ARRR kısa bir düzeltmeyi atlattı ve bugün 1.22 $’lık işlem fiyatıyla %19,8 artışta kaldı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin