Popüler modele göre Bitcoin şu anda aşırı değerli – işte ayrıntılar
Popüler modele göre Bitcoin şu anda aşırı değerli – işte ayrıntılar

Bitcoin yükselirken altcoinler için “tamam ya da devam” günü: Fırtına mı geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum, altcoin pazarı için öncü olarak hareket etmeye devam ediyor. Ancak kripto para son zamanlarda Bitcoin tarafından sergilenen ivmeyi karşılayamadı.

Bitcoin hakimiyeti altcoin piyasası ile ilgili ipuçları veriyor

Bu durumun birçok altcoin için son derece kötü bir durum olduğu düşünülüyor. Bitcoin önceki 2020 zirvelerini tek tek geçmesine rağmen birçok altcoin düşüşte. Bir analiste göre Bitcoin hakimiyeti, altcoin piyasasının ne kadar önemli bir noktada olduğunu gösteriyor.

Analiste göre bir altcoin yardım rallisinin yakında başlaması mantıklı olabilir.

Bitcoin, 14.000 dolara doğru yoluna emin adımlarla devam ediyor ve önceki 2020 zirvesinin üzerinde işlem görüyor.

BTC, şu anki 13.420 dolarlık fiyatıyla günlük yüzde 3’ten fazla değer kazandı. Bu, dün belirlenen 12.800 dolarlık dip seviyeden önemli bir toparlanmaya işaret ediyor.

Altcoinler yakında hareketlenebilir

Bu dip seviyelere düşüş, Bitcoin’e devam eden ralliyi katalize etmek için yeterli likidite sağladı. Henüz burada herhangi bir reddedilme ile karşılaşmadığı için önümüzdeki günlerde ve haftalarda ters yönün yakın olabileceği söyleniyor.

Bitcoin ile karşılaştırıldığında Ethereum ve diğer altcoinler tarafından gösterilen ciddi kötü performansa rağmen, bu eğilimin yakında değişebileceğini belirtmek önemli. Bir analist, Bitcoin hakimiyetinin bir direnç seviyesine ulaştığını belirtiyor. Bu da altcoinlerin toparlanma ve BTC’yi yakalama zamanı olabileceğini öne sürüyor.

Önümüzdeki birkaç gün, kripto pazarının önümüzdeki haftalarda ve hatta aylarda nereye yöneleceğine dair bazı ciddi bilgiler sağlayacak.

Bu arada Hindistan’da 22 noktada kripto para bankası kurulacağı açıklandı. Ayrıntılar için buradaki yazımızı inceleyebilirsiniz.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin