Bitcoin küresel piyasalardan ayrışıyor
Bitcoin küresel piyasalardan ayrışıyor

Bitcoin yükselecek mi? İki popüler analistin en güncel Bitcoin tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, dün 12.000 dolar bölgesinde bir kez daha güçlü bir reddedilme yaşadıktan sonra keskin bir düşüşle geldiği 11 bin dolar seviyelerinde sabitlenmeye çalışıyor. Twitter’ın popüler analistlerinden Mitoshi Kaku ve Financial Survivalism‘in en güncel Bitcoin tahminleri ilerleyen satırlarda.

Bitcoin yükselecek mi: Kayıplar yükselişe işaret ediyor olabilir

Bitcoin’in 12.000 doların üzerine çıkma girişiminin sonucu olan satış trendi, şu anda bu kilit direnç seviyesini aşmak için yeterli güce sahip olmadığının ve yükselişe devam etmeden önce önemli ölçüde zararlara ihtiyaç duyduğuna işaret olabilir.

Bu haberin yazıldığı esnada Bitcoin, 11 bin 430 dolardan işlem görüyor. Bugün erken saatlerde 11 bin 200 dolar seviyesine doğru yaşanan keskin düşüşten geri dönüldü.

Ticaret aralığı 11.200 ila 12.000 dolar

Bitcoin’in 11.000 doların üst bölgesindeki satışlarından bu yana 11.000 dolara doğru her yakınlaşması, alıcıların satın alma trendiyle karşılandı. Tüm bunlar neticesinde BTC şu anda yaklaşık 11.200 ila 12.000 ABD doları arasında bir ticaret aralığında.

Şu anda çoğu analist önyargılı ve bu aralığın kırılmasını bekliyor. İlerleyen satırlarda bazı analistlerin en güncel Bitcoin tahminlerini görebilirsiniz.

“Önce 10.800 dolar, sonra yükseliş”

Twitter’da Mitoshi Kaku adıyla bilinen popüler analist, 10.000 doları aşan bölgeyi hedefliyor.

BTC yükselmeye devam etmeden önce 10.800 doları ziyaret edebilir. Beklemedeyiz.

Bitcoin’in 11 bin dolara artmasından hemen önce birçok analist Bitcoin’in daha yükseğe tırmanmadan önce 8 bin dolara düşmesini bekliyordu. Ancak kripto para en sonunda 9.100 dolarda destek bulmuştu.

“Önce 8.775 dolar, sonra yükseliş”

Buna rağmen, bazı analistler hedeflerini 8.000 dolarda tutuyor.

Twitter’daki bir başka popüler kripto para analisti Financial Survivalism, BTC’nin yakın tarihli yükseliş eğilim çizgisinin altında bir kırılmanın önemli kayıplara işaret edebileceğini açıkladı.

Başlangıçta BTC 2 haftalık boğa trend çizgisini düşürürse 8.000 doları hedef almıştım. Daha fazla analizden sonra bunu 8.775 dolar olarak güncelliyorum.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin