Finans uzmanı, Bitcoin boğa koşusu için ne kadar bekleyeceğimizi söyledi…

Bitcoin yorum: Piyasa analisti, boğa koşusunun devam edeceğini düşünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasına cemre geç de olsa düştü. Bahar sonunda Bitcoin ve türevlerine de geldi. Bunu söylemek belki erken olabilir. Ancak şu anki tablo iyi bir gidişat gösteriyor. Bundan sonra yaşanılan düşüşler düzeltme şeklinde olabilir. Bitcoin yorum için analist ise daha iyimser konuştu.

2022 yılı bir hayli sancılı başlamıştı. Tüm kriypro varlıklar en az yüzde 50 çökmüştü. Mart ayına geldiğimizde ise daha iyi bir piyasanın olduğunu görebiliyoruz. Aylık kapanış öncesi Bitcoin’in iyi bir bölgede tutunması piyasayı daha da havaya sokacaktır.

Kripto piyasası yeni haftaya güçlü bir yükseliş zemininde girdi. Kripto para birimi ölçütü olan Bitcoin, 47.200 doların üzerine çıktı. Bu fiyat en son 3 Ocak’ta görülmüştü. Bir piyasa davranışı analiz platformu olan Santiment, fiyat artışının hafta sonu boyunca yaşanan büyük kısa vadeli tasfiyelerden kaynaklandığını duyurdu. Platformun verilerine göre, altcoinler için fonlama oranları ilk önce çok büyük bir short oran gördü.

Bitcoin yorum: Analist, güçlü boğa koşuna işaret ediyor

Hakim piyasa koşullarında, analistler piyasa için daha yüksek seviyelerin geleceğini tahmin ediyor. Bitcoin yorum; CryptoQuant analisti, son vadeli işlem piyasa hareketi iyiye işaret ettiğini belirtti.

Kripto piyasası analiz platformunda bir Quicktake yazan analist, fonlama oranları verilerinin son dört piyasa rallisinde metriğin ilk kez tarafsız kalması nedeniyle piyasa için oldukça yüksek olduğunu kaydetti.

Çoğu piyasa katılımcısının fiyat artışının diğer zamanlarda olduğu gibi kırılmasını beklediğini gösterdiğini savunuyor. Yoğun uzun ticaretin olmamasına da yansıyan beklenti, piyasa için bir boğa koşusuna işaret edebilir. Diğer yandan Bitcoin yorum için; Bloomberg’in Fibonacci uzantıları teknik göstergesine dayanan analizinde, Bitcoin’in 54.000 dolarlık bir fiyatı hedeflediğini söyledi.

2012 Bitcoin fiyatı 

Bitcoin’in daha önceki fiyatları insanlar tarafından fazlasıyla merak ediliyor. Henüz piyasada pek bilinmeyen bu varlık sakız fiyatına satılıyordu. 2012 Bitcoin fiyatı ise şimdiki değerinin kat be kat altında. 2012 Bitcoin fiyatı ortalama olarak 8,5 dolar.

1 Bitcoin kaç TL?

Bitcoin’in fiyatında yaşanan artışla beraber yatırımcılar, “1 Bitcoin kaç TL” sorusunu merak ediyor. Haberi yaptığımız esnada Türk lirası olarak 1 BTC yaklaşık 700 bin liraya denk geliyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin