Ünlü CEO Bitcoin rallisinin bu tarihe kadar süreceğini açıkladı - İşte nedeni
Ünlü CEO Bitcoin rallisinin bu tarihe kadar süreceğini açıkladı - İşte nedeni

“Bitcoin yıl sonunda 2017’deki gibi patlamaya hazırlanıyor” iddiası!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük bağımsız finansal danışmanlarından birinin kurucusu ve CEO’su, Bitcoin’in (BTC) 2020 sona ermeden 2017’deki gibi epik bir patlama gerçekleştirebileceğini iddia etti. Bitcoin o sene 20 bin doları aşmayı başarmıştı.

Nigel Green: “Bitcoin 2020 sona ermeden önce patlama yaşayabilir.”

DeVere Group’un 12 milyar dolarına öncülük eden Nigel Green, şirket adıyla yayımladığı yeni bir blog gönderisinde Bitcoin’in “2020 bitmeden önce yükselmeye” hazır olduğunu söyledi.

Gönderide şu ifadeler yer aldı:

2017’nin sonuna benzer bir patlama yaşamaya hazır olduğumuza dair hissiyat artıyor. Fiyatlar henüz yatırımcı ilgisini yakalayamadı ancak bu sadece bir zaman meselesi. 2020’nin sonuna doğru belki de yılın en yüksek fiyatlarına doğru yürüyebiliriz.

Green, bir dizi faktörün 2020 sona ermeden önce büyük bir patlamayı tetikleyeceğine inandığını söylüyor.

Son haftalarda kurumsal yatırımcılardan Bitcoin’e çok yoğun bir ilgi vardı. Yatırımcı faaliyeti, çeşitli zincir içi ölçümler ve devam eden küresel politik, ekonomik ve sosyal çalkantılar da önemli ölçüde artıyor. Bu da yıl sonundan önce bir fiyat artışı olacağını gösteriyor.

BTC 20.000 dolara yeniden dokunabilecek mi?

Aralık 2017’de Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 doların biraz üzerinde çıktı. O zamandan beri BTC bu fiyata yaklaşamadı.

Yükseliş tahmini Green’in son birkaç ayda dile getirdiği tahminlerden yalnızca biri. Green, ağustos ayında makroekonomik faktörlerin 2020’nin geri kalanı boyunca Bitcoin’i destekleyeceğini tahmin etmişti.

Dünyanın en büyük kripto para biriminin ABD başkanlık seçimleri ve ABD dolarının zayıflığıyla 2020’nin geri kalanı için daha da güçlenmesini bekleyebiliriz.

ABD başkanlık seçimleri her zaman belirsizliği beraberinde getiriyor. Ancak 2020, birçok kişi tarafından özellikle önemli görülüyor. Çünkü kim kazanırsa kazansın, dünya koronavirüsün küresel etkilerini takiben ekonomik olarak yeniden ayarlanacak.

Bu arada Binance TR birbirinden güzel kampanyalarla faaliyet göstermeye başladı. Detayları buradaki yazımızdan inceleyebilirsiniz.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin