"Bitcoin yerine muz alırım" diyen milyarder girişimci çark etti: "Artık görmezden gelemem."

“Bitcoin yerine muz alırım” diyen milyarder girişimci çark etti: “Artık görmezden gelemem.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uzun zamandır önde gelen bir kripto eleştirmeni olarak tanınan milyarder girişimci Mark Cuban, Bitcoin’in serveti depolayabileceğine inandığını söylüyor. Cuban’a göre Bitcoin özellikle depolama yönüyle öne çıkıyor.

“Bitcoin yerine muz alırım.”

Geçen yılın eylül ayında Cuban, BTC’yi “ilgilenmediği bir koleksiyon parçası olarak” adlandırırken en iyi kripto para biriminden ziyade bir muza sahip olmayı tercih edeceğini söylemişti. O zamanlar Cuban, BTC’nin uygun bir değer deposu olup olamayacağından emin değildi.

Ancak milyarder girişimci bugünlerde BTC’nin şu anda bir değer deposu olduğunu söylüyor ve kıt varlığa olan talebin açıkça arzın önüne geçtiğine dikkat çekiyor.

Artık görmezden gelmiyorum. Bunu diğer teknolojiler gibi görüyorum. Artılar ve eksiler var ve pek çoğu küresel olarak bunu geliştirmeye çalışıyor.

Şans onu geliştirmeye çalışanların lehine. Şu anda talebin arzı geride bıraktığı bir SOV (değer deposu) olarak çalışıyor, bu nedenle insanlar ilgileniyor.

“Felaketlere karşı bir önlem değil.”

Cuban, CNBC’ye, kripto varlıklarının asla geleneksel para biriminin yerini almayacağına ve küresel ekonomik felakete karşı bir önlem olmayacağına inandığını söyledi.

Bitcoin hayranları ne kadar kıyamet günü senaryolarına karşı bir önlemmiş gibi davranmak isterlerse istesin, öyle değil.

Ülkeler para birimlerini ve vergilendirme kabiliyetlerini korumak için adımlar atacaklar, bu yüzden insan bunun bir değer deposundan fazlası olduğuna inandıkça, karşı karşıya kaldıkları hükümet müdahalesi riski de o kadar yüksek olacak.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin