SEC, başvuru yapılan kaldıraçlı Bitcoin ETF’ini reddetti
SEC, başvuru yapılan kaldıraçlı Bitcoin ETF’ini reddetti

Bitcoin yeniden 57.000 doların altına çekilirken kripto para piyasasında son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni bir ATH rekorundan birkaç yüz dolar uzaklaşmasına rağmen, Bitcoin 57.000 doların altına çekildi. Altcoin BNB ise 300 doların üstesinden gelemedi.

Bitcoin, birkaç saat önce tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmaya daha da yaklaştı, ancak başarısız oldu ve müteakip reddedilme varlığı 57.000 $’ın altına düşürdü. Çoğu alternatif kripto para, son birkaç gün içinde yaşanan bazı şiddetli dalgalanmalara rağmen 24 saatlik bir ölçekte nispeten sakin kaldı.

Bitcoin yeni bir ATH’den %0,43 uzaklaştı

Görünüşe göre, kripto para birimi için bitcoin’in 43.000 $’a düştüğü geçen haftaki fiyat düşüşleri çoktan gitti. Bu hafta varlık, birkaç önemli kilometre taşını aşan etkileyici bir seyir izledi.

Bununla birlikte, BTC’nin (şimdiye kadar) yapamadığı bir şey, Şubat ortasında boyanmış 58.400 $’lık tüm zamanların en yüksek rekorunu kırmak.

Bitstamp’tan elde edilen veriler, Bitcoin’in gün içi en yüksek seviyesinin 58.150 $ veya rekordan sadece 250 $ (% 0.43) olduğunu gösteriyor.

Yine de bu noktaya ulaştıktan sonra, ayılar kontrolü ele aldı ve lider kripto para birimini güneye, şu anki seviye olan 56.500 $ seviyesine çekti.

Teknik göstergeler, BTC’nin keşfedilmemiş bölgeye giden yolundaki ilk engelinin 57.686 $ olduğunu gösteriyor. Bu bölge kırılırsa, bir sonraki direnç 58.355 $ seviyesi olacak.

Alternatif olarak, 55.080 $, 53.980 $ ve 52.580 $’lık destek seviyeleri, başka bir fiyat düşüşü durumunda yardımcı olabilir.

BTCUSD. Source: TradingView

Altcoinler Fırtınadan Sonra Sakin

Dün, altcoin piyasasının çoğu için oldukça volatil bir ticaret günü geçirdi. Ancak durum şimdi daha sakin görünüyor. Ethereum 1.850 dolara yükseldi ancak o zamandan beri geri çekildi ve şu anda 1.800 doların altında duruyor.

BNB, 3 haftanın en yüksek seviyesi olan 315 dolara ulaştığında Binance Coin ani bir yükseliş yaşadı. ETH’ye benzer şekilde, varlık biraz keskin bir şekilde geri çekildi ve şu anda 280 doların altında.

24 saatlik bir ölçekte, Polkadot, Cardano ve Ripple küçük kayıplar belirlerken, UNI (%2) ve Litecoin (%5) kazançlar elde etti.

cryptopotato

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin