Blockchain teknolojisi, DApp'ler ve işletmeler arasındaki boşluğu dolduracak
Blockchain teknolojisi, DApp'ler ve işletmeler arasındaki boşluğu dolduracak

Bitcoin yeniden 40.000 dolara yaklaşırken bu altcoin rekorlar kırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin başka bir ATH rekorundan sonra yükselişine devam ediyor. Bu sefer 70 doların üzerinde. BTC, imrenilen 40 bin dolar seviyesine yaklaştığı için kazançlar da kaydetti.

Son zamanlarda piyasa hakimiyetinin önemli bir payını kaybettikten sonra, Bitcoin 40.000 $’a yaklaşarak kayıplarının bir kısmını telafi etti.

Yükseliş devam eder mi?

Pazartesi günkü düşüşten bu yana 32.000 dolardan yaklaşık 37.000 dolara kadar birkaç bin dolar artmasına rağmen, Bitcoin’deki artışlar gölgede kaldı ve bazı alternatif kripto paralar ana sahneyi aldı. Sonuç olarak, BTC’nin piyasa üzerindeki hakimiyetini %60’ın biraz üzerine düşürdüler.

Bununla birlikte, lider kripto para birimi son 24 saat içinde tepki gösterdi ve gün içi en yüksek seviyesi olan 39.700 $’a sıçradı.

BNB rekorlar kırıyor

Çoğu alternatif kripto para, hafta içi önemli kazanımlardan sonra son 24 saat içinde biraz sakinleşti. Ethereum, dün tüm zamanların en yüksek seviyesi 1.740 doların üzerine çıktıktan sonra 1.700 doların altında kaldı.

XRP, Chainlink ve Polkadot küçük kayıplar gösterirken, Cardano ve Litecoin’in her biri yaklaşık %6 artışla 0,54 $ ve 160 $ ​​’a yükseldi.

Ancak Binance Coin, başka bir etkileyici hamle ile artışa devam etti.

Bu kez, Binance’in yerel token’ı 70 $ seviyesini aşarak rekor tazeledi. Dahası, BNB, LTC ve LINK’i geride bırakarak piyasa değeri ile 7. sıraya sıçradı.

Cryptocurrency Market Overview. Source: coin360.com

bu haber ilk defa cryptopotato’da yayımlanmıştır

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin