Bitcoin’in rekorunu kıran YFI token, Binance’te 77 bin doları gördü!

Bitcoin Yeni Rekor’a (ATH) Ulaştı $2,000

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para haber – Bitcoin Yeni Rekor’a (ATH) Ulaştı $2,000. $1,900 barajını aşan Bitcoin, Cuma günü $1,967 kuru ile yeni rekorunu kırdı ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Dün kriptoparahaber’in ” Bitcoin $2,000 seviyesini zorluyor” başlıklı haberinin ardından, günü $1,900 seviyelerinde kapattı ve bu gün $2,000 seviyesini görerek tarihi kur’a imza attı.

20 Mayıs 2017 – 1BTC = $2,006

Bundan yıllar önce, Bitcoin’in sadece bir kaç dolar kurundan işlem gördüğü zamanlarda, şayet bu başlığı atmış olsaydık, insanlar bize deli diyebilirdi. Ancak henüz o günlerde dahi, bu kurları ön gören ileri görüştü Bitcoin meraklıları vardı. Günümüzde ise o meraklılar, bir BTC’nin 5-10bin dolar ve hata daha yüksek seviyelere ulaşabileceğini ön görüyorlar.

Coinmarketcap verilerine göre, Bitcoin’in 24 saatlik market hacmi 1milyar doların üzerine ve piyasa değeri ise 32milyar doların üzerine çıktı.

Piyasa değeri 13milyar doların üzerine çıkan Ripple şu anda 0,34dolar kurundan, 11.7milyar dolar piyasa değerine ulaşan Ethereum ise 128dolar kurundan işlem görüyor.

 

Veriler yatırım önerisi değildir, sadece haber niteliğindedir.

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin