Bitcoin’in rekorunu kıran YFI token, Binance’te 77 bin doları gördü!

Bitcoin Yeni Bir Rekora Gidiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

 

24 Mart’ta 980$ seviyelerine geriledikten sonra 4 haftadır istikrarlı artış, Bitcoin kur’unu 1300$ seviyelerine taşıdı. Bu rakam tüm zamanların en yüksek kur’u olarak kayda geçti.

Bitcoindeki bu yükseliş, alt coinlerde de hareketlenmelere neden olurken Ethereum 60$’ın üzerine, Litecoin 14$, Dash ise 78$’ı görmüş durumda.

Toplam piyasa değerlerine göre ise, Bitcoin 21.1 Milyar$ ile birinci sırada, Ethereum 5.7 Milyar$ ile ikinci, Ripple 1.4 Milyar$ ile üçüncü sırada yer alıyor.

Coinmarketcap verilerine göre piyasa değeri en yüksek ilk on Kripto Parayı görebilirsiniz.

Kripto paraların piyasa değerleri toplamına baktığımızda 31.4 Milyar$ ile tüm zamanların en yüksek rakamına ulaşarak yeni bir rekor kırdığını görüyoruz. Toplam değerin %66’sını Bitcoin oluştururken verilere baktığımızda bu oranın her geçen gün düştüğünü görebiliriz.

Örneğin 2016’nın başında bu oran %91 iken, 2017 başında %86’ya düşmüş, sadece 4 aylık bir sürede %66’ya düşmüş durumda. Bu da bizlere alt coinlerin de her geçen gün piyasa değerlerinin arttığını gösteriyor. Diğer yandan günlük işlem hacimleri de 500milyon$’ı aşmış durumda ve bu rakamın yarısını Bitcoin oluşturuyor.

Bitcoin’in bu gün yaşanan transfer süreleri ortalamalarını göz önüne alacak olursak, günlük kullanımlarda alt Coinlere nazaran bir dez avantajı olduğunu söyleyebiliriz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin