Bitcoin yeni bir riskle karşı karşıya – işte o risk
Bitcoin yeni bir riskle karşı karşıya – işte o risk

Bitcoin yeni bir rekor daha kırıyor – ATH gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) 10.000 $’ın üzerinde yaklaşık 100 gün geçirdi. Tarih tekerrür ederse, daha fazla fiyat artışı astronomik olabilir.

Bu hafta çeşitli sosyal medya kullanıcılarının belirttiği gibi, 30 Ekim itibariyle Bitcoin, 95 gündür 10.000 $’ın üzerinde işlem yapıyor.

BTC fiyatı yaklaşık 100 gündür 10.000 $ ‘dan kapanıyor

Twitter kullanıcısı Julio Moreno tarafından derlenen analitik firması CoinMetrics’in verilerine göre, özellikle 100 gün boyunca belirli fiyat noktalarının üzerinde işlem yaptıktan sonra, Bitcoin daha da ilgi çekiyor.

Örneğin, 100 gün boyunca 10 doların üzerinde kaldıktan sonra, BTC / USD’nin 100 dolara ulaşması sadece 122 gün sürdü. 100 günü 100 doların üzerinde geçirdikten sonra, sadece iki günde 1.000 dolara çıktı.

1.000 ile 10.000 $ arasındaki farka bakıldığında, süre daha uzundu. 100 gün boyunca dört rakamla işlem yaptıktan sonra beş rakamı kırmak için 150 gün gerekti.

Analitik veri kaynağı TIE, Pazartesi günü Weekly Insights bülteninin son baskısının bir parçası olarak şunları bildiriyor:

“Bitcoin şu anda 90 günden fazla 10.000 $’ın üzerinde tutundu. Şu anda bu anahtar seviyeden yaklaşık % 30 daha yüksek. Bu, tarihinin en uzun dönemi”

“İkinci en uzun dönem, Aralık 2017’de yaşandı O zaman BTC’nin ilk kez 10.000 doları aştığı, sadece günler içinde % 79 artarak tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 doları belirlediği zamandı. Üçüncüsü, Bitcoin’in yaklaşık 4 ay boyunca %20’lik bir aralıkta işlem gördüğü 2019 Ağustos’undaydı. “

Büyük ücretleri azaltmak için zorluk ayarı

Son tarih olarak 3 Kasım ile dikkatler, önümüzdeki günlerin Bitcoin fiyat hareketini nasıl şekillendireceğine odaklanıyor.

Bitcoin muhtemelen en yüksek aylık kapanışlarından biriyle Ekim’i bitirecek. Zirveyi geçmek için BTC / USD’nin Cumartesi sonuna kadar 13.890 $’a ulaşması gerekiyor.

Bu arada 3 Kasım, aynı zamanda sonucun makro piyasalar üzerinde ani bir etki yaratacağı yönünde yaygın olarak tahmin edilen bir olay olan 2020 ABD başkanlık seçimlerinin tarihini oluşturuyor.

Salı günü ayrıca %10,4 ile Mart sonundan bu yana en büyük düşüş hareketi olarak görülen bir zorluk ayarlaması devreye girecek. Sonuç madenciler için daha kolay bir giriş seviyesi olmalı ve ardından bir toparlanma gerçekleşmeli.

Fiyat hareketi madenci davranışına göre etkilenebilirken, mevcut yüksek ücretler de madencilik daha kârlı hale geldikçe düşmelidir.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin