Bitcoin yatırımlarında hamle sırası Tesla'nın ardından Apple'da mı?
Bitcoin yatırımlarında hamle sırası Tesla'nın ardından Apple'da mı?

Bitcoin yatırımlarında hamle sırası Tesla’nın ardından Apple’da mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tesla’nın Bitcoin yatırım açıklaması, %19,45’lik tek günlük Bitcoin fiyat artışına neden oldu. BTC bu sabah 48.200 dolar ile zirveye ulaştı. Bu yükseliş Aralık 2017’den bu yana günlük bazda. en büyüğüydü.

Tesla’dan sonra sıra Apple’da mı?

Tesla’dan sonra hangi şirketin sektöre geleceği konusunda spekülasyonlar da artışta.

RBC Capital Market’in raporu, Apple hisselerinin kripto para alım satımı eklemeleri halinde %25 artabileceğini belirtiyor. Bitcoin ve kripto piyasaları etrafındaki son heyecan, kripto ticaret hacimlerinde büyük bir artışla sonuçlandı.

itBit borsasındaki işlem hacmi dün 100 milyon doların üzerine çıktı.

Bitcoin, yılın üçüncü çeyreğine kadar kadar Square gelirinin yaklaşık %75’ini (3,8 milyar dolar) oluşturuyordu.

Venmo’nun rakibi Square’in Cash App’i 2020’nin ilk dokuz ayında Bitcoin işlem hacimlerinde 7 kat artış gördü. 2021 için Bitcoin’den elde ettikleri gelir tahmini 9 milyar dolar.

Apple sektöre katılırsa Bitcoin ile kazan-kazan durumu olabilir

Apple gibi teknoloji devleri, piyasadan yararlanmak için Bitcoin’in yatırımına ihtiyaç duymuyor. Son boğa koşusu sırasında, birçok şirket bunun yerine daha yüksek değerlemeler için blok zinciri anlatısını kullandı.

Örneğin, Facebook’un hisseleri, sosyal medya devi 2019 yazında kripto para birimi planlarını açıkladıktan sonra %25 arttı.

Şu anda Apple’ın yapması gereken tek şey, Facebook gibi bir ABD Senatosu duruşmasında oturmak zorunda kalmadan PayPal ve Cash App gibi Bitcoin ticaretini etkinleştirmek. Dahası, bu, Bitcoin’in ABD’deki düzenleyici hamlesine de katkıda bulunacak. CEX.IO’nun genel müdürü Konstantin Anissimov, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Bu yaşanırsa, ABD Kongresi’ndeki yasal güç dengesini daha da fazla Bitcoin lehine taşıyabilir.”

RBC’nin raporu, ABD vatandaşlarının çoğunlukta kripto tutması durumunda onu yasaklamanın zor olacağını belirtti.

Bitcoin ve kripto ile ilgili hizmetler hakkındaki umutlar gerçekten iyimser olsa da piyasa, Tesla, MicroStrategy ve diğerleri gibi Bitcoin’e yatırım yapmalarını bekliyor.

Tesla, Bitcoin ekleyen halka açık ilk şirket veya kripto dışı işler arasında da ilk değil. MicroStrategy, Eylül ayından beri bu alana liderlik ediyor.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin