Bitcoin yatırımcılarının dikkatine: BTC fiyat yükselişi bu faktörlere bağlı olabilir
Bitcoin yatırımcılarının dikkatine: BTC fiyat yükselişi bu faktörlere bağlı olabilir

Bitcoin yatırımcılarının dikkatine: BTC fiyat yükselişi bu faktörlere bağlı olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin [BTC] yatırımcıları son yedi gündeki düşüşünün ardından bu hafta da düşüşle başladı. Düşüş performansı BTC’nin çökmesine neden oldu. Yazım sırasında Bitcoin kısa vadeli bir destekle kritik bir bölgede durdu.

Bitcoin yazım sırasında 19,004 dolarlık bir fiyatla kısa vadeli desteğine oturdu. Ancak önümüzdeki 24 saat içindeki performansı FOMC toplantısının sonucuyla birlikte BTC için yön de kısmen belirlenecek.  Gerçekleşen 0,75 baz artış ise balinaları nasıl etkileyeceği merak konusu oldu.

BTC adreslerinin uyku hali, özellikle Ay ortasından itibaren balina aktivitesini yansıtıyordu. 1.000’den fazla BTC’ye sahip olan adresler 15 Eylül’den itibaren önemli ölçüde düşüş yaşadı. Ancak bu adreslerden çıkışlar da 18 Eylül’den itibaren azaldı.

Başka bir keskin artış veya hafif bir düşüş olabilir. Satışta olan adreslerin, özellikle ek bir dezavantaj olması avantaj elde etmesi ve birikmeye başlaması muhtemeldir. Bu sonuç, potansiyel olarak daha yumuşak bir iniş sağlayabilir, dolayısıyla sınırlı bir dezavantaja denk geliyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin