Ünlü analistten Bitcoin yatırımcılarına kötü haber:
Ünlü analistten Bitcoin yatırımcılarına kötü haber: "Makro desteğe hızla düşüş kaçınılmaz!"

Ünlü analistten Bitcoin yatırımcılarına kötü haber: “Makro desteğe hızla düşüş kaçınılmaz!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler Bitcoin analisti MagicPoopCannon tarafından paylaşılan analize göre, BTC 22 bin dolara veya 20 bin dolara hızla bir düşüş yaşayabilir. Magic ayrıca 22 bin ila 20 bin doların BTC için bir makro destek alanı olduğuna dikkat çekti. Bitcoin’in yukarıda belirtilen seviyelere düşme olasılığına ilişkin analizini aşağıdaki açıklama ve ekli çizelge aracılığıyla paylaştı.

BTC, bir sonraki büyük düşüşün başlangıcı olabilecek tüm boğa piyasasının %61,8’inin altına düşüyor. Yeni destek bulunmadan önce, aşağı yönde ivme kazanırsa 22.000 dolara veya 20.000 dolara hızlı bir düşüş için teknik bir durum görüyorum.

Bitcoin Rapidly Declining to $22k or $20k Seems Probable, Says BTC Analyst 16

Bitcoin opsiyon verileri, yatırımcıların başka bir düşüş beklediğini gösteriyor

Benzer şekilde, Bloomberg’deki ekip tarafından yapılan bir analiz, Bitcoin opsiyon verilerinin, yatırımcıların BTC için başka bir düşüş beklediğini gösterdiği sonucuna vardı. Araştırmalarına göre, BTC’nin arama fiyatı bir yılın en yüksek seviyesi olan 0,72’ye ulaştı. Bu da Bitcoin yatırımcılarının daha düşük seviyelere başka bir düşüş olması durumunda hedge’lere yüklendikleri anlamına geliyor.

Valkyrie Investments’ın araştırma başkanı Josh Olszewicz, küresel finansal makro ortamın Bitcoin’deki düşüşün bir başka nedeni olduğunu söyledi.

Küresel olarak makro durum ve şu anda çoğu varlık sınıfına hakim olan tek tip riskten kaçınma ticareti göz önüne alındığında, yatırımcılar BTC stratejilerini takip ettiler.

BTC’nin haftalık grafiği, 22 bin dolar civarına düşme olasılığını onaylıyor

Aşağıdaki haftalık Bitcoin grafiğini incelendiğinde, BTC’nin net bir düşüş eğiliminde olduğu ve önümüzdeki günlerde 200 haftalık hareketli ortalamayı (yeşil) yeniden test etmeye hazır göründüğü çıkarılabilir. İkinci hareketli ortalama, Magic’in 22 bin dolarlık hedeflerinden biriyle de örtüşüyor.

Bitcoin Rapidly Declining to $22k or $20k Seems Probable, Says BTC Analyst 17

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin