Bitcoin yatırımcıları şimdi ne yapmalı? Piyasadan hangi hareket bekleniyor?
Bitcoin yatırımcıları şimdi ne yapmalı? Piyasadan hangi hareket bekleniyor?

Bitcoin yatırımcıları şimdi ne yapmalı? Piyasadan hangi hareket bekleniyor? Hangi seviyeler izlenmeli? Tek tek anlatıyoruz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin bir süredir dar bir aralıkta işlem görüyordu. Boğalar kripto para biriminin direnç seviyesini kıracağını umuyordu ve 39.000 – 42.000 dolar aralığını izliyordu. Sonunda beklenen oldu ve BTC dün 44.000 doları geçti. Şimdi herkesin aklında tek bir soru var: Bitcoin 50.000 doları geçmeye mi hazırlanıyor, yoksa bu bir yanlış alarm mıydı?

BTC metriklerinin neler anlattığına birlikte bakalım.

Bitcoin fiyatını neler bekliyor?

Son 24 saatte %1,97, son 1 haftada ise %8,28 yükselen Bitcoin, şu anda 43.940 dolardan işlem görüyor.

30 günlük bazda MVRV oranına baktığımızda metriğin pozitif bölgede olduğunu görüyoruz. Bu da kral kripto paranın şu anda biraz fazla pahalı olduğunu gösteriyor. Buna rağmen 35.000 doların altındaki düşüşte alım yapanlar kâr gördü. 365 günlük MVRV oranı ise negatif bölgede.

Bitcoin yatırımcısı bundan sonra ne yapmalı?

“Düzeltilmiş Fiyat DAA Sapması” halen bir alım sinyali veriyor ve seviyeler 2021’in sonundan bu yana önemli ölçüde düşmedi. Düşüşü satın alma dönemi geçmiş gibi görünse de elimizdeki BTC’leri satmak için de ideal bir zaman gibi görünmüyor.

Glassnode: “42.000-45.000 dolar aralığını izleyin”

Yeni destek ve direnç seviyelerinin ne olduğunu merak ediyorsanız Glassnode’un bir cevabı var. Kripto analiz platformu, yatırımcılara 42.000 ila 45.000 dolar aralığını izlemelerini tavsiye etti. 50.000 dolara halen uzun bir yol olsa d, azalan Bitcoin risk sinyali boğaların kutlama yapması için yeterli sebepleri sunuyor.

https://twitter.com/Negentropic_/status/1507066474040643590

Santiment: “Coşkuyu abartmayın”

Ancak Santiment bu kadar iyimser değil.

“BTC ve diğer varlıklar sonunda önemli direnç seviyelerini geçti ama bu yükselişte ticaret kalabalığı önemli bir rol oynuyor. Bu yüzden coşkuyu düşük tutalım.”

Rusya-Ukrayna çatışması, manzarayı anında değiştirebilir

Pandeminin halen devam ettiği ve Rusya-Ukrayna çatışmasındaki belirsizliğin sürdüğünü unutmamak gerekiyor. Santiment,  Rusya-Ukrayna savaşının resmileşmesinden bu yana, 1.000 ila 10.000 BTC’ye sahip Bitcoin balinalarının %8’den fazla arttığını belirtiyor.

Bir balina olmayabilirsiniz ancak bu yatırımcı grubu, Bitcoin rallilerini tahmin etme konusunda herkesin önünde olduğundan bu hareketleri takip etmek çok önemli.

https://twitter.com/santimentfeed/status/1507170697394618377

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin