İlk 100 içinde yer alan altcoin, piyasaya öncülük ediyor: Market yeniden canlandı

Bitcoin yatay ilerlerken, altcoinler daha fazla harekete sahip

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BTC ve çoğu altcoin dünden bu yana güne durgun başlamış gibi. Ancak bunu tüm varlıklar için söyleyemeyiz. Başta ETC olmak üzere altlarda hareketlilik yaşanıyor. Ethereum Classic ise buna öncülük ediyor. Altcoinler, Bitcoin’in yatay gittiği yerde daha çok söz sahibi olabiliyor.

Bitcoin, Dün 42.000 doların üzerine çıktıktan sonra, bitcoin bu seviyeyi koruyamadı ve 1.000 dolardan fazla düştü. Çoğu altcoin, birkaç istisna dışında günlük ölçekte küçük kayıplar da gördü. ETC bir haftada %50 arttığı için Ethereum Classic en belirgin örnek.

Bitcoin, 42 bin dolardan geri döndü

Geçen haftanın ortasında, Bitcoin 3.000 dolar artışla 42.000 dolarak kadar etkileyici bir yükseliş başlatmıştı. Bu aslında yanlış bir çıkış olduğu ortaya çıktı. Dakikalar sonra, BTC kendisini 39.000 dolara geri dönerken buldu.

Bununla birlikte, piyasadaki genel olarak daha olumlu olan hava, varlığı tekrar yukarı itti ve ABD Federal Rezervi faiz oranlarını 25 baz puan artımasından sonra BTC 40 bin doları geri aldı.

Hafta sonu 42.500 doları görerek 10 günün en yüksek seviyesine ulaştı. Yine de, bu seviyede başarısız oldu ve neredeyse 2.000 $ düştü. Boğalar o noktada hızlandı ve BTC’yi 41.000 doların üzerine çıkardı, ancak piyasa değeri hala 800 milyar doların altında.

Altcoinler bireysel hareket ediyor

Alternatif varlıklar son birkaç gün içinde bazı etkileyici kazançlar elde etti. Fakat yine de çoğu şimdi kırmızıya döndü. Ethereum, 3.000 doları aşmaya çalışsa da başarısız oldu.

Binance Coin 400 dolara dokundu ve kısa bir süre için aştı ancak sonraki saatlerde 390 doların altına geriledi. Ripple, Solana, Cardano, Polkadot, Dogecoin, Shiba Inu, CRO, MATIC ve ATOM da daha büyük alt borsalardan kırmızı renkte.

Terra ve Avalanche, Waves küçük artışları gördü. Bununla birlikte, Ethereum Classic en önemli kazanç sağlayalan varlık oldu.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin