Yükseliş beklentisi sürerken Bitcoin’de izlenecek seviyeler
Yükseliş beklentisi sürerken Bitcoin’de izlenecek seviyeler

Bitcoin, Wall Street’te yaşanan düşüşten etkilendi – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün 53.000 $’a yaklaşmasına rağmen, Bitcoin bu seviyeyin koruyamadı ve 50.000 $’ın altına düştü. Wall Street düşüşün ana sebebi.

Bitcoin’in 50.000 $’ın üzerindeki çabası, kripto para birimi bir kez daha bu seviyenin altına düştüğü için hafif bir sapma gördü. Çoğu alternatif kripto paralar da dünkü kazançlardan bu yana durdu. Kripto para piyasasının değeri 1,5 trilyon doların üzerinde kalmaya çalışıyor.

Büyük endeksler dün de önemli ölçüde düştüğü için, Bitcoin geleneksel piyasalarla oldukça ilişkili görünüyor. NASDAQ Bileşik Endeksi % 2,7 düştü, NASDAQ 100 #2,88 düştü ve S&P 500 %1 geriledi.

Bitcoin 50.000 Doların Altına Düştü

Hafta sonu BTC 43.000 $’a düştüğünden beri, lider kripto para biriminin değeri kademeli olarak artıyor. Geçtiğimiz birkaç gün içinde, boğalar özellikle aktifti ve varlığı kuzeye itti.

Dün Bitcoin yaklaşık olarak 53.000 $ seviyesine gelmişti. Bu seviye son on günün en yüksek seviyesi olan bir fiyat etiketiydi.

Ancak, ayılar bu noktada müdahale etti ve kripto para birimini tekrar güneye sürdü. Sonraki saatlerde, BTC 49.000 $’a düştü ve o zamandan beri bir miktar geri kazanmış olsa da, bu satırları yazarken hala 50.000 $ seviyesi ile mücadele ediyor.

Altcoinler de mücadele ediyor

Altcoin piyasası da son birkaç gündür ve sık sık çift haneli kazançlar elde etti. Bununla birlikte, çoğu altcoinler ya durdu ya da 24 saatlik bir ölçekte geri geldi.

Ethereum kısa bir süre için 1.600 doların üzerine çıktı, ancak küçük bir düzeltme en büyük ikinci kripto para birimini 1.560 dolara düşürdü. ADA (-%3), Binance Coin (-%3), Polkadot (-%3), Litecoin (-%4), Chainlink (-%3) ve Bitcoin Cash (-%3) düşüşle kırmızı renkte.

bu haber ilk defa cryptopotato’da yayımlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin