Cardano ve Zcash fiyat analizi: ADA ve ZEC nereye gidiyor?
Cardano ve Zcash fiyat analizi: ADA ve ZEC nereye gidiyor?

Bitcoin ve Ripple son gelişmelerle göz dolduruyor! Flaş: Ethereum, Ripple, Litecoin, Stellar, Cardano ve TRON haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in parabolik boğaya koşma potansiyelinden Ripple’daki yeni benimsenme sürecine kadar burada kripto dünyasında kırılan hikayelere yeni bir bakış…

Bitcoin ve kripto para haberleri

CNBC’nin Crypto Trader ile yaptığı yeni röportajda Peter Brandt, neden BTC için uzun vadeli umutlar üzerinde yükseldiğini açıklıyor ve BTC’nin şimdi tarihi bir üçüncü parabolik boğa koşusu için hazır olduğunu gösteriyor.

Ethereum haberleri

Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin, Microsoft’un Build Conference 2019’daki bir panele katıldı ve yazılım devi Azure Cloud’un Ethereum uygulama geliştirme setine odaklandı.

Ripple haberleri

İngiltere merkezli havale şirketi Xendpay, Ripplenet’e katıldığını söyledi. Şirket, Malezya’dan yapılan ödemelere güç sağlamak için Ripple’ın sınır ötesi ödeme teknolojisini kullanacak. 

Litecoin haberleri

Kripto dostu seyahat konaklama platformu Travala, özel bir kampanya için Litecoin Vakfı ile ortaklık kuruyor. Travala, ilk olarak Şubat ayında Litecoin’e destek verdi.

Stellar Lumens haberleri

Stellar ekibi, ağa ölçeklenebilirliği ve gizli işlemleri arttırmak için tasarlanmış yeni bir merkezi olmayan protokolü vurguluyor. İkinci katman ölçekleme çözümü Ar-Ge aşamasında.

Cardano haberleri

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Blockchain ve kripto paraları geliştirmek için dünya çapındaki faaliyetlerini sürdürüyor. Hoskinson, Moğolistan’daki Amerikan Ticaret Odası’nı daha yeni ziyaret ettiğini ve ülkenin Cumhurbaşkanı Battulga Khaltmaa ile bir araya geldiğini söyledi.

TRON haberleri

Kripto ödünç verme platformu Cred, TRON (TRX) için destek ekliyor. TRON Vakfı’na göre, platform TRX ve diğer TRON tabanlı kripto para birimleri için %10’a kadar APR sunacak.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin