lina cüzdanlarının kripto para yoğunluğu endişe verici boyutlarda  
lina cüzdanlarının kripto para yoğunluğu endişe verici boyutlarda  

Bitcoin ve Ripple balinaları yüzeye çıktı! Milyonlarca dolarlık kripto para taşındı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa kırmızıya döndükçe kripto balina manzaraları artıyor. Bitcoin ve Ripple balinaları hareketlendi.

Bitcoin ve Ripple balinaları yüzeye çıktı

Bitcoin 11.000 doların altına düştüğünde, önde gelen kripto para biriminin en büyük sahiplerinden bazıları harekete geçiyor. Son 24 saatte gerçekleşen en büyük transferlerden yalnızca biri BTC’yi bilinmeyen bir cüzdandan borsaya aktardı. Son 24 saatte balinalar 521,3 milyon dolar değerindeki 45.893 BTC’yi taşıdılar. Son gündeki en yüksek profilli balina eyleminlerine bir bakalım:

Dev Ripple balinaları, XRP’leri GateHub’daki bilinen bir cüzdana gönderdi

Bu arada dev Ripple balinalarının hareketleri, kripto para transferlerinin Ripple’ın XRP’de yaptığı programlı satışlardan biri olduğunu gösteriyor. Var olan tüm XRP’lerin yarısından fazlasına sahip olan girişim, 18.703.000 XRP’yi bilinmeyen bir cüzdanına gönderdi. Sadece altı dakika sonra, söz konusu XRP, bilinmeyen cüzdandan, Bitcoin ve kripto para borsası GateHub’daki bilinen bir cüzdana gönderildi.

Ripple, XRP’nin çoğunu emanet kapsamında tutuyor ve bazı varlıklarını kripto borsalarına ve kurumsal katılımcılara satmak için ayda bir milyar XRP’nin kilidini açıyor. En yeni “XRP Piyasaları Raporu’nda” Ripple, şirketin bu çeyrekte XRP satışlarını durdurmayı planladığını açıkladı. Bu yılın ikinci çeyreğinde, Ripple 251,51 milyon dolar değerinde XRP sattı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin