Kripto para sektöründe gerçekleşen 5 önemli gelişme
Kripto para sektöründe gerçekleşen 5 önemli gelişme

Bitcoin ve kripto paralara aşık ünlülerle tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’i kabul eden ve Twitter aracılığıyla kripto paralar üzerine düşüncelerini paylaşan bu sekiz etkili figürü inceleyin. İşte Bitcoin ve kripto paralara aşık ünlüler.

İşte kripto paralara aşık 8 ünlü

Geçtiğimiz birkaç yıl boyunca, kripto paralar oyunculardan, gerçek yıldızlardan ve şarkıcılardan destek aldı. Bu ünlülerin bazıları projelere derinden katılıyor ve diğerleri sadece reklam ödemeleriyle ilgileniyor. Nasıl dahil olduklarına bakılmaksızın, bu önemli şahsiyetler halkı bilinçlendiriyor. Aşağıda, Twitter aracılığıyla takip edilen kripto paralara aşık 8 ünlü listelendi.

8- Chris Bukowski: 61,2K

Televizyon dizisi The Bachelor ile ortaya çıkan Chris Bukowski, ekrandan uzaklaştı ve şu anda teknik konular üzerine bir kariyer peşinde. Bukowski, kripto para ve Blockchain’e yatırım yapıyor. Aslında, Bukowski’nin ilgisi onu televizyona geri çekti. Geçen ay LQDEX ile birlikte Fox Business New To The Street setinde fotoğraflandı.

7- Redfoo: 945K

Parti-rock ikilisi LMFAO’nun yarısı olarak bilinen Redfoo, Blockchain’in vahşi dünyasına adım attı. Eski DJ şimdi kendini bir kripto programcısı ve günlük yatırımcı olarak tanımlıyor. Hollywood evinde Haziran 2018’in başlarında bir kripto buluşmasına ev sahipliği yaptı.

6- Imogen Heap: 1,77M

Elektronik şarkıcı Imogen Heap, Hide and Seek şarkısıyla tanınıyor. Heap hala müzik yapıyor, ancak enerjisinin çoğunu sanatçıların müzikal çabalarını korumalarına yardımcı olan Mycelia adlı bir Blockchain projesine harcıyor.

https://twitter.com/brian_armstrong/status/471742388059131904

5- Nas: 2,23 milyon

Dijital para birimlerinin geliştirilmesine en çok yatırım yapan ünlülerden biri olan rapçi Nas, bazı büyük teknoloji markalarını içeren bir yatırım portföyüne sahip. Nas ve müdürü Aymen Anthony Saleh, kendi fonlarını Coinbase ve Earn dahil olmak üzere 40 şirkete döktüler.

4- Akon: 6,39M

Grammy adayı R&B şarkıcısı Akon, Haziran 2018’de Akoin adı verilen bir proje aracılığıyla Blockchain ve kripto para dünyasına adım attığını açıkladı. Akoin, Afrika’nın uzak bölgelerine güneş enerjisi getirmeyi umuyor.

3- Ashton Kutcher: 18M

Ashton Kutcher kariyerine oyuncu olarak başlamış olmasına rağmen, son zamanlarda teknikte daha fazla manşet yaptı. Kutcher ilk olarak, 2014’te Ethereum projesine bağlanan bir tweet attığında kripto paralardan bahsetti. Kutcher, o zamandan beri BitPay dahil olmak üzere çeşitli kripto projelerine yatırım yaptı.

https://twitter.com/Eminem/status/1035379283554983938

2- Eminem: 22,3M

Kuşkusuz bu listede en başarılı isimlerden biri olan Eminem, herhangi bir dijital paraya bile yatırım yapmadı. En yeni albümü Kamikaze’de Bitcoin’den bahsediyor. Eminem, yeni albümü Kamikaze’de Royce Da 5’9″ sahne adıyla bilinen Eminem‘in çocukluk arkadaşı ABD’li rapçi Daniel Montgomery ile yaptığı düete de yer verdi. Eminem’in onuncu albümü Kamikaze’nin dokuzuncu parçası olan ve “Not Alike” ismi verilen düette Bitcoin’den söz ediliyor.

1- Katy Perry: 107M

Divalar, bir pop yıldızı haricinde, kripto para birimi dünyasında hiç bulunmadılar. Ocak ayında, Katy Perry, Litecoin, Bitcoin ve Ethereum da dahil olmak üzere kripto para logolarıyla kaplı tırnaklarının bir fotoğrafını yayınladı. Yayın 200.000’den fazla beğeni ve 3.000 yorum aldı. Perry, dijital para birimlerine atıfta bulunan başlıkları da paylaştı, ancak kripto paralara kişisel olarak yatırım yapıp yapmadığı bilinmiyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin