Bitcoin ve kripto para birimleri maliyenin geleceği oldu!
Bitcoin ve kripto para birimleri maliyenin geleceği oldu!

Bitcoin ve kripto para birimleri geleceğin finansal sistemi oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası bugün, yatırımcılarda hayal kırıklığına neden olamaya devam ediyor. Ama bu durum kripto para piyasasının olgunlaşma döneminde olmasından kaynaklanıyor. Kripto para birimleri, dünyanın genel kabulü ve benimsenmesi bakımından emekleme döneminde olduğu için biraz uçucu. Pazarın genel yönünü belirleyen kripto para olan Bitcoin (BTC), geleceğin iyi bir yöne yönelmediğini gösteriyor. Ama bu duruma rağmen Bitcoin ve kripto para birimleri geleceğin finansal sistemi oldu!

Bitcoin ve kripto para birimleri maliyenin geleceği oldu!

Ancak bu durumda bile, iyi haberler hız kesmeden devam ediyor.  Ünlü bir tarihçi olan Niall Ferguson, Bitcoin hakkında cesur bir tahmin yaptı. Niall Ferguson, Bitcoin ve kripto para birimlerinin geleceğin finansal sistemi olduğunu söyledi. Niall Ferguson, İngiltere Bankası tarafından düzenlenen bir seminerde şunları söyledi:

Günümüzün finansal sistemi, kriz öncesi dönemin finansal sisteminden farklı olarak, büyük bankaların daha iyi sermayeye sahip olması haricinde temelde iyi değil.  Yenilikler, on yıldan beri gerçekten önemli olan şeyler. Bu nedenle hala göreceli olarak küçük kalıyorlar. Bitcoin ve kripto paralar ya da büyük Çin teknoloji şirketleri tarafından sağlanan online ödemelerde devasa devrim olsun geleceğin finansal sistemini yansıtıyor. Bir sonraki krizden önce bunun gerçekleşmesinin sadece bir zaman meselesi olduğunu hissettim.

Kripto paralara yönelik kitle kabulü arttıkça, büyük bankaların başı dertte

Niall Ferguson, günümüzün finansal krizinin ve finansal sektörün genel yönünden bahsediyor. Bitcoin ve kripto para birimleri, bankalar arası işlemleri, zamana uyum sağlamadıkları takdirde bankaları eski haline getirebilecek düzeyde ve ölçekte popülerleştirerek bankacılıkta devrim yaratıyor. Belki de İngiltere Merkez Bankası bu semineri ilk etapta bu amaçla başlattı. Ayrıca büyük Wall Street bankaları ve JP Morgan Chase gibi şirketler, Blockchain teknolojisini benimsiyor ve kripto para ticaretinde öncü olmak istiyor.

Bu nedenle, Bitcoin ve kripto paraların geleceğin mali sistemi olduğunu söyleyen Niall Ferguson’un haklı olduğu düşünülebilir. Kripto paralara yönelik kitle kabulü arttıkça, büyük bankaların başı dertte olacak gibi görünüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin