Bitcoin için kritik sinyal açığa çıktı: Son görüldüğünde BTC dip yapmıştı!
Bitcoin için kritik sinyal açığa çıktı: Son görüldüğünde BTC dip yapmıştı!

Bitcoin ve Ethereum’un kısa vadede hedefi nedir? İşte 2 analistin nokta atışı tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in fiyatı son derece dar bir aralıkta yanlara doğru hareket etmeye devam ediyor. Düşük dalgalanmaların ortasında analistler BTC’nin hangi yönde patlayabileceğini ölçmeye çalışıyorlar.

Nick Cote Bitcoin yatırmcılarını olası bir düşüş nedeniyle uyarıyor

Analist Nick Cote, 2020 Mayıs’taki bir sonraki halving’e çıktıktan sonra BTC’nin 20 bin dolara yükseleceğini Twitter’daki 63.000 takipçisine anlatıyor. Ayrıca analist BTC’nin volatilitesini ölçmek için iki standart sapma çizgisi kullanan Bollinger Bantlarına, yatırımcıların temkinli olması gerektiğinin bir işareti olarak işaret ediyor. Kısa vadede, Cote önde gelen kripto para biriminin önemli bir düşüş yaşayabileceği konusunda yatırımcıları uyardı:

Hafta boyunca yapılan konsolidasyon olumsuz yönde çöktü. 9.750 dolar düşmedikçe panik yapmanıza gerek yok.  Şu anda benim için volatilite bu düşük… Bitcoin ile pozisyonumu açıklığa kavuşturmak için: Ben büyük bir boğa sonrası görevindeyim, ancak %30’luk bir düşüş olacağına inanıyorum.

Nick Cote: “Ethereum yükselmek için bu seviyenin üzerinde kalmalı.”

Altcoin piyasasına gelince Nick Cote Ethereum’un ilerlemeye devam etmek için 182 dolar civarında destek seviyelerinin üzerinde kalması gerektiğini söyledi.

Ethereum 195 dolar hedefine ulaştı ve FW’den yükselen son yükselişine devam etmek için fiyatı 182 doların üzerinde tutması gerekiyor. Aşağıya doğru bir hamle, felakete yol açacak ve 165 dolarlık uzun vadeli gerileme seviyesinin yüksek olasılıkla yeniden denenmesine neden olacaktır.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin