Bitcoin ve Ethereum'da son durum: Kısa vadede kayıpları geri almak mümkün mü?
Bitcoin ve Ethereum'da son durum: Kısa vadede kayıpları geri almak mümkün mü?

Bitcoin ve Ethereum’da son durum: Kısa vadede kayıpları geri almak mümkün mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve Ethereum kırmızıda işlem görerek, kripto pazarındaki düşüşe liderlik ediyor. Bazı büyük kripto para birimleri, 2022’deki en düşük seviyelerine yaklaşan kayıplara tanık olmaya devam ediyor. Küresel kripto piyasası değeri, dünden bu yana %3,41 kayıpla 847.1 milyar dolara düştü.

Ek olarak, son 24 saatteki toplam kripto piyasası hacmi %26,35 düşüşle 85.02 milyar dolara geriledi. Şu anda, DeFi’deki toplam hacim 4.65 milyar dolardır ve bu da toplam kripto piyasasının 24 saatlik hacminin %4,52’sini oluşturur.

Piyasanın en çok kazananları ve kaybedenleri

heatmap of cryptocurrency prices

En iyi 100 kripto para biriminden en çok kazananlar arasında GMX ve Chain bulunuyor. GMX, son 24 saatte %12,44 artarak 39,20 dolara ulaştı. Bu arada Chain (XCN) ise %4,76 artışla 0,0504 dolardan işlem görüyor. Alternatif olarak, Solana ve Cronos en çok kaybedenler arasında yer alıyor, SOL fiyatı %15,96 düşerek 15,17 dolara geriledi ve CRO fiyatı %15,50 düşerek 0,07882 dolara geriledi.

Bitcoin fiyatı

BTC

Bitcoin fiyatı, 9 Kasım tarihinde 18.250 ila 18.400 dolar arasındaki çok aylık desteği kaybederek ciddi kayıplar yaşadı. Bu desteği kaybetmek, kripto para sahiplerinin BTC’nin 18.500 dolar civarında dip seviyesini bulduğuna dair umutlarını ortadan kaldırdı.

Bu nedenle, herhangi bir kırılma gerçekleşirse, düşüş momentumunun yenilenmesi ve aşağı yönlü hareketin devam etmesi beklenebilir. Yazının yazıldığı an itibariyle, kripto para fiyatı 16.845 dolardan işlem görüyor. Ancak, fiyat şu anda yeniden test aşamasında ve 16.000 ila 18.250 dolar arasında dalgalanmaya devam ediyor.

TradingView Chart

Aşırı satım bölgesinden atlanan günlük RSI eğimi, son toparlanmanın fiyatı daha uzun süre sürdürmek için geçici bir geri çekilme olduğunu gösteriyor.

Ethereum fiyatı

ETH

Ethereum fiyatı, Bitcoin rallisine kıyasla oldukça olumlu ilerliyor. Son toparlanmanın ortasında, altcoin, ihlal edilen 1.250 dolarlık desteği geri almayı başardı. 1.250 dolarlık destek noktasının üzerinde kalmaya çalışan düşük fiyat ret mumları, alıcıların bu seviyeyi agresif bir şekilde savunduklarını gösteriyor.

Altcoin şu anda %2,41’lik bir gün içi kayıpla 1.260 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte, bu gelişme, 1.400 dolarlık psikolojik işarete ulaşmak için toparlanma rallisini yükseltmeli. 1.400 dolarlık psikolojik direnç bölgesine ise 20, 50 ve 100 EMA direnç gösteriyor.

Ethereum Price Prediction

Bu nedenle, Ethereum fiyatının 1400 dolar işaretinden dönmesi ve 1000 dolar işaretini hedefleyen önceki düşüş trendine devam etmesi daha olası görünüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin