Bitcoin ve Ethereum teknik analiz: Son durum…

Bitcoin ve Ethereum teknik bakış: Piyasanın en değerli iki varlığında neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcılar dünün tarım dışı maaş bordrolarına tepki vermeye devam ediyor. Diğer yandan Ağustos ayının ilk haftası geride kalıyor. Bitcoin hafta sonu başlamak için 23.000 doların üzerinde konsolide oluyor. 

Temmuz ayında ABD ekonomisine 528.000 iş eklendiği ve bunun kripto fiyatlarının artmasına yardımcı olduğu doğrulandı. Diğer yandan Ethereum, dün 1.700 dolarlık bölgeye yeniden girdikten sonra Cumartesi günü konsolide oldu. İşte Bitcoin ve Ethereum teknik bakışı…

Bitcoin

Trader sınıfı haftanın son iş gününde açıklanan verilerin ardından varlığı yukarı taşıdı. BTC/USD paritesi Cuma günü 23.422.83$’lık gün içi zirvesine yükseldi. Ancak, fiyatlar bugün 22.800.36$’a kadar gevşedi. Yine de gün içinde 23.000 doların üzerinde tutunmaya çalışıyor.

Fiyatlar son zamanlardaki bir belirsizlik noktasına yaklaştıkça, Bitcoin boğalarının pozisyonlarını tasfiye ederek daha önceki kazanımları güvence altına almayı seçmesiyle geldi.

Diğer yandan boğalar belirsizlikten kurtulmak umuduyla şimdiye kadar pozisyonlarını terk etti. Ancak hafta sonu ilerledikçe bazılarının geri dönmeye karar verdiğini görebiliriz.

Yazı esnasında, BTC 23.200$ seviyelerinden işlem görüyor.

Ethereum

Ethereum (ETH) Cumartesi günü konsolide oldu ve fiyatlar kilit bir direnç seviyesine yaklaştıkça trader’lar gergindi. Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi, bugünkü seansın başlarında 1.661 dolara kadar geriledi.

Bitcoin ve Ethereum teknik tarafta hafta sonu daha çok konsolide olduğu görüyoruz. Ancak buna rağmen gün ilerledikçe ETH ralli yaptı. 

Grafikte görüldüğü gibi, dünkü düşüş, ETH’nin 1.780 dolarlık bir tavana yaklaşmasıyla geldi. 14 günlük bağıl güç endeksi (RSI), Cuma günü 65’lik tavanını geçemedikten sonra şu anda 62.80’de seyrediyor. Bu, ETH’yi düşürmek için katalizörlerden biriydi. Boğalar önemli bir güçle yeniden girerlerse, bu onların fethetmek için ilk engelleri olacak.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin