Bitcoin ve Ethereum tahmini: Fiyatlar artık iyileşme gösterecek mi?

Bitcoin ve Ethereum son durum: Piyasanın demirbaşları alım işlemleri yakaladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zincir üstü veriler spot ve vadeli işlem piyasalarına artan ilgiyi gösteriyor. Bu da Bitcoin ve Ethereum yükseliş eğilimini tetikliyor. Bazı veriler ve paylaşılan bilgiler Bitcoin ve Ethereum önderliğinde yükselişin sebeplerini ortaya çıkarıyor. Pek çok paylaşım pozitif bir ayrışmayı gösteriyor.

BTC’nin üstesinden gelmesi için bir engelle daha karşı karşıya

Bir numaralı kripto, tarihi yükseliş trendini sürdürmeye çalışırken iki haftalık bir galibiyet serisinde. Bitcoin, 14 Mart’tan bu yana %26’dan fazla değer kazanarak göz kamaştırıyor. 37.570$’dan bu yana gösterdiği en iyi performans oldu. Vadeli işlem piyasasındaki açık ilgideki artış ve güçlü spot talep tarafından da destekleniyor. Yine de daha fazla ilerlemek için kritik bir destek seviyesini yeniden kazanmalı.

Bitcoin, hafta sonu boyunca önemli kazançlar kaydettikten sonra haftalık grafikte 50 haftalık hareketli ortalamanın üzerine 45.500 dolarda tırmandı. Şimdi, boğaların, kenarda kalan yatırımcıları piyasaya yeniden girmeye teşvik etmek için varlığın bu önemli destek seviyesinin üzerinde kalmasını sağlamaları gerekecek.

Kripto para piyasası son ivmesini korursa, yol daha çok açık olacak. Ancak Bitcoin 55.000 dolara gitmeden önce kritik bir engeli geçmesi gerek.

İşlem geçmişi, 1.84 milyon adresin 49.000 dolardan 1 milyon Bitcoin satın aldığını gösteriyor. Büyük arz duvarı son zamanlardaki yukarı yönlü baskının bir kısmını emebileceğinden, 49.000 dolar seviyesi açık bir direnç seviyesini işaret ediyor.

Diğer yandan 45.500 dolardaki 50 haftalık hareketli ortalamanın Bitcoin’in trendinde önemli bir rol oynadığını bilmeniz gerekir. Çünkü bunun altında başka önemli bir destek seviyesi yok. Bu kritik ilgi alanını ihlal etmek, yatırımcılar arasında panik yaratarak Bitcoin’i 40.000 dolara doğru itebilir.

Ethereum tarafında da yükseliş pozitif

Balinalar satın alma çılgınlığına girerken Ethereum kritik bir direnç bariyerini aştı. Piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi, geçen hafta %16’dan fazla artarak piyasa değerinde 500 puanın üzerinde artış kaydetti. Yükseliş, fiyatları daha da yukarı itme gücüne sahip olabilir. Çünkü satın alma baskısı katlanarak artıyor.

Santiment’in zincir üstü verileri, 10.000 ila 100.000 Ethereum tutan adres sayısının arttığını gösteriyor. 14 Mart’tan bu yana yaklaşık 35 yeni balina ağa katıldı. Bu kısa sürede %3’lük bir artışı temsil ediyor. Bu zengin piyasa katılımcıları, 3 milyar dolardan fazla değere sahip yaklaşık 1 milyon Ethereum biriktirdi.

Yukarı yönlü baskıdaki önemli artış, Ethereum’un Ocak ayının başından bu yana günlük grafikte içerdiği simetrik üçgenden çıkmasına yardımcı oldu. Bu konsolidasyon paterni, ETH’nin 3.850 dolarlık bir hedefe ulaşmak için yaklaşık %32 oranında artabileceğini gösteriyor.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin