Bitcoin ve Ethereum ne zaman toparlanacak? Novogratz açıkladı
Bitcoin ve Ethereum ne zaman toparlanacak? Novogratz açıkladı

Bitcoin ve Ethereum ne zaman toparlanacak? Novogratz açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bloomberg’e yakın zamanda verdiği bir röportajda Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin ve Ethereum’un yükseliş gücünü yeniden kazanmalarının biraz zaman alacağını iddia etti.

Bitcoin ve Ethereum’un toparlanması hemen olmayacak

Novogratz, ABD Federal Rezerv faiz oranlarını yükseltmeyi bırakır bırakmaz küresel makro hedge fonlarının Bitcoin satın alacağını tahmin ediyor:

“Fed’in ürktüğü an… Bence harika bir yıl geçiren birçok geleneksel makro fonun Bitcoin satın aldığını göreceksiniz. O noktada pozisyonumuza ekleyeceğiz.”     

Novogratz, son kripto para birimi çöküşünün, marj çağrılarını karşılayamadığı bildirilen büyük kripto hedge fonu Three Arrows Capital gibi bir grup kaldıraçlı yatırımcı tarafından daha da kötüleştirildiğine inanıyor.

Kripto patronu, devam eden krizi, şu anda feshedilmiş olan hedge fonu “Long Term Capital Management”in çöküşüyle ​​karşılaştırdı. Başarılı bir dönemin ardından LTCM 1997 Asya mali krizi nedeniyle sadece birkaç ay içinde 4,6 milyar dolar kaybetmişti. Şirket 2000 yılında tasfiye edildi ve tarihin en büyük hedge fonu başarısızlıklarından biri haline geldi.

Şirketler iflas edebilir

Novogratz, birçok şirkette iflaslar göreceğimizi öngörüyor.

Galaxy Digital patronu, kripto para birimlerinin fiyat performansını video arama programı Zoom Meeting ile karşılaştırıyor. Büyük kayıplara rağmen, ne kriptonun ne de Zoom’un ortadan kaybolmayacağını söylüyor.

Novogratz, “Bir fiyat tabanını yeniden inşa edeceksiniz, bir hikayeyi yeniden inşa edeceksiniz” dedi.

Novogratz’a göre, ABD ekonomisinde “yumuşak bir iniş” mümkün değil ve ekonomi resesyona giriyor.

Ayrıca ünlü yatırımcı, kripto para birimleri ve hisse senetleri arasındaki korelasyonun ileriye dönük olarak bozulabileceğine inanıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin