Bitcoin ve Ethereum kritik seviyelerde seyrediyor!
Bitcoin ve Ethereum kritik seviyelerde seyrediyor!

Bitcoin ve Ethereum kritik seviyelerde seyrediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, Pazar günkü seansta kısa bir süre 25.000 dolar seviyesinin üzerine çıktıktan sonra haftaya düşüşle başladı. Yazım sırasında, küresel kripto para piyasa değeri %2,85 daha düşük işlem görüyor. Ethereum da Pazartesi günü düşüş yaşadı ve fiyatlar 2.000 dolar seviyesinden uzaklaştı.

Bitcoin

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), hafta sonu 25.000 doların üzerinde kısa bir süre kaldıktan sonra, yeni haftaya başlarken kırmızıda işlem görüyor.

Pazar günü, BTC 25.135 dolarlık gün içi en yüksek seviyesine ulaştı, ancak dünyanın en büyük tokeni bugün 23.960 doların altına düştü.

Grafiğe bakıldığında, fiyattaki bugünkü düşüş, hafta sonu 24.800 dolarlık bir direnç seviyesinin vurulmasının ardından geliyor ve boğalar fiyatları yükseltmek için gereken yükseliş trendini sürdüremiyor.

Buna ek olarak, 14 günlük RSI, 61.80’lik bir tavandan çıkamamasının ardından gelen 56.44’te seyrediyor.

Bu, BTC’nin daha uzun bir süre için 25.000 doların üzerine çıkmasının önündeki ana engel olmaya devam ediyor.

Ethereum

BTC’nin 25.000 doların altına düşmesine ek olarak, Ethereum 2.000 doların altına düştüğü için haftaya düşüşle başladı.

Hafta sonu boyunca, piyasa değerine göre dünyanın en büyük ikinci tokeninin fiyatları Mayıs ayından bu yana ilk kez 2.000 doların üzerine çıktı.

Ancak Pazartesi günü ETH, 2.007 dolardan işlem gördükten bir günden kısa bir süre sonra 1.887 dolara düştü.

Ethereum’daki bu düşüş eğilimi aynı zamanda RSI’nın 71’in üzerine çıkmasıyla aşırı satın alınmasının bir sonucu olarak ortaya çıkıyor.

Yazım sırasında, endeks 62’de seyrediyor ve bu, haftaya başlarken piyasalardaki düşüş hissiyatını koruyor.

Fiyatlar şimdi test edilecek, endeks şimdi 61 tabanına yakın ve momentum bu noktanın altına inerse, daha fazla düşüş görebiliriz.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin