featured

Bitcoin ve Ethereum konsolide olurken bu altcoin yükselişe geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, haftanın son iş gününde genel olarak yatay seyrediyor.

Top coins by CoinMarketCap

Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC) fiyatı son 24 saatte %0,56 oranında artarak yükseldi. Ancak, bugünkü BTC hareketi, kilit seviyelerden uzak olduğu için genel tabloyu etkilemedi. Şu anda, yatırımcıların 30.000 dolar seviyesine dikkat etmesi gerekiyor. Eğer fiyat bu seviyenin üzerinde sabitlenirse, yükseliş 30.614 dolar direncine kadar devam edebilir. Bitcoin, yazının yazıldığı sırada 29.155 dolar seviyesinde işlem görüyor.

BTC/USD chart by TradingView

Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH), BTC’ye kıyasla %0,37 oranında daha az kazanç sağlayarak fiyatını yükseltti. Günlük grafikte, Ethereum (ETH) fiyatı ne yükseliş ne de düşüş eğilimi gösteriyor çünkü her iki taraf da keskin bir hareket için yeterli enerjiyi toplayamadı. Bu durum, düşük işlem hacmiyle de doğrulanmaktadır. Mayıs ortasına kadar 1.800 dolar ile 2.000 dolar aralığında daha fazla konsolidasyonun olması muhtemel senaryo olarak görülüyor. Ethereum, yazının yazıldığı sırada 1.895 dolar seviyesinde işlem görüyor.

ETH/USD chart by TradingView

XRP

XRP, bugün %2,42 artarak en çok kazanan kripto para birimi oldu. Ancak, hafif bir yükselişe rağmen, XRP fiyatı orta vadeli bir yükselişe hazır değil. Alıcılar fiyatı kısa sürede 0,48 dolar seviyesinin üzerinde sabitleyemezlerse, yakında 0,4328 dolar destek seviyesinde devam eden bir düşüş görme ihtimalleri yüksek. XRP, yazının yazıldığı sırada 0,4691 dolar seviyesinde işlem görüyor.

XRP/USD chart by TradingView

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin