Bitcoin ve Ethereum, konsolidasyonun gölgesinde düşüş yaşıyor! Kritik rapor öncesi dikkat çekici gelişmeler
Bitcoin ve Ethereum, konsolidasyonun gölgesinde düşüş yaşıyor! Kritik rapor öncesi dikkat çekici gelişmeler

Bitcoin ve Ethereum, konsolidasyonun gölgesinde düşüş yaşıyor! Kritik rapor öncesi dikkat çekici gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasalar, Cuma günü açıklanacak tarım dışı istihdam raporu öncesinde konsolidasyon sürecine girdi. Bu süreçte Bitcoin, bir kez daha 28.000 doların altına düştü. Ethereum ise Çarşamba günü sekiz ayın en yüksek seviyesine çıktıktan sonra bugün düşüş yaşadı.

Bitcoin direnç seviyelerini kıramadı

Bugünün seansında BTC/USD, 28.714 dolar seviyesinden sadece 24 saat sonra 27.831 dolara geriledi. Bu düşüş, Bitcoin boğalarının 28.500 dolarlık önemli direnç seviyesini aşamamasıyla gerçekleşti. Grafikler, fiyattaki son düşüşün, 14 günlük göreceli güç endeksinin (RSI) 58 tabanının altına inmesiyle meydana geldiğini gösteriyor. Şu anda, RSI endeksi 57.80’de seyrediyor ve 10 günlük (kırmızı) hareketli ortalama, 25 günlük (mavi) hareketli ortalama ile aşağı yönlü bir kesişmeye yaklaşıyor. Piyasa duyarlılığı düşüş eğilimini sürdürürse, BTC’nin 27.000 dolarda bir zemine düşme olasılığı güçlü görünüyor.

Boğalar kâr alma stratejisi izliyor

Önceki gün sekiz ayın en yüksek seviyesine çıktıktan sonra Ethereum (ETH), bugünkü işlem seansında düşüş yaşadı. ETH/USD, günün erken saatlerinde 1.859 seviyesine kadar geriledi. Bitcoin’e benzer şekilde, bugünkü düşüş de RSI endeksinin 61 seviyesinin altına inmesi sonucu gerçekleşti. Genel olarak, önceki boğa hareketlerinin piyasada yaklaşan belirsizlikler öncesinde kâr elde etmek için yapıldığı görülüyor. Yazım sırasında Ethereum, 1.871 dolar seviyesinden işlem görüyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin