Bitcoin ve Ethereum kilit seviyelerde konsolide oluyor! Varlıklar haftalık kapanışı nasıl yapacak?
Bitcoin ve Ethereum kilit seviyelerde konsolide oluyor! Varlıklar haftalık kapanışı nasıl yapacak?

Bitcoin ve Ethereum kilit seviyelerde konsolide oluyor! Varlıklar haftalık kapanışı nasıl yapacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yoğun geçen bir ticaret haftasının ardından, Bitcoin fiyatı hafta sonuna başlarken konsolide edildi. Bitcoin üç ayın dip seviyelerini gördükten sonra Cumartesi günü marjinal bir şekilde 19.000 dolar seviyesinin üzerine çıktı. Ethereum da 1.250 dolar seviyesinden gelen alımlarla birlikte 1.300 doların üzerine çıktı ve bugünkü seansta konsolide edildi.

Bitcoin

Piyasalar bu haftaki yüksek oynaklık seviyesini sindirmeye devam ederken, Bitcoin (BTC) Cumartesi günü marjinal olarak 19.000 doların üzerine çıktı.

Cuma günü 18.617 dolar seviyesine düşüşün ardından, dünyanın en büyük kripto para birimi bugün erken saatlerde 19.374 dolarlık gün içi zirvesine yükseldi.

Bitcoin, Ethereum Technical Analysis: BTC, ETH Consolidate Following Week of Intense VolatilityBu hareket, fiyatları üç ayın en düşük seviyesine gönderen son düşüşün ardından Bitcoin’in 19.300 dolarlık kilit destek noktasının üzerine tırmandığını gördü.

Grafiğe bakıldığında, bugünkü seanstaki ilk fiyat artışı, 14 günlük bağıl güç endeksinin (RSI) de yükselmesiyle geldi ve bu süreçte bir direnç seviyesine ulaştı.

Boğalar BTC’yi daha yükseğe, hatta potansiyel olarak 20.000 doların üzerine çıkarmaya niyetliyse, RSI üzerindeki bu mevcut engelin aşılması gerekecek.

Ethereum

Bitcoin’e ek olarak, Ethereum (ETH) da fiyatların 1.220 dolara düştüğü zorlu bir hafta geçirdi.

Ancak, şu anda bir taban fiyat gibi görünen bu noktaya ulaştıktan sonra, token arka arkaya seanslarda marjinal bir şekilde yükseldi.

Cumartesi günü, ETH/USD gün içi en yüksek seviyesi olan 1.335 dolara yükseldi.

Bitcoin, Ethereum Technical Analysis: BTC, ETH Consolidate Following Week of Intense Volatility

Grafikten görüldüğü gibi, hareket RSI’nın da yükselmesiyle geldi ve bugünkü seansta 38.70’e ulaştı.

Bitcoin’e benzer şekilde, bu okuma endeksi tarihsel olarak ayıların piyasaya yeniden girdiği bir alan olan bir direnç noktasına götürdü.

Yazım sırasında ETH, 1.327 dolardan işlem görüyor ve bu da Cuma gününe kıyasla %3 kazanç anlamına geliyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin