“Bitcoin ve Ethereum işte bu seviyelerden sıçrayacak!” Milyarder yatırımcıdan dip tahmini
“Bitcoin ve Ethereum işte bu seviyelerden sıçrayacak!” Milyarder yatırımcıdan dip tahmini

“Bitcoin ve Ethereum işte bu seviyelerden sıçrayacak!” Milyarder yatırımcıdan dip tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Milyarder yatırımcı Mike Novogratz, Bitcoin ve Ethereum’un sırasıyla 20 bin dolar ve 1.000 dolara kadar düşeceğine inanıyor. Ancak borsa daha da çökebilir.

Kripto yatırımcıları için yeni hafta kötü başladı. Toplam piyasa değeri son 18 ayda ilk kez 1 trilyon doların altına düştü. Bitcoin Pazartesi günü 21.000 dolara inerek çöküşe öncülük etti ve Ether (ETH) de 1.093 dolara kadar geriledi.

ABD Merkez Bankasının bu hafta faiz oranlarını artırabileceği ve ülkede resesyon riskini artırabileceğine dair haberlerin ortaya çıkmasıyla satışlar daha da kötüleşti.

Novogratz: “Bitcoin 20 bin dolarda dibe vuracak”

ABD borsası da gündeme düşerken, kripto piyasası en büyük zararı gördü ve birçok yatırımcıyı panik içinde bıraktı.

Ancak kripto yatırım şirketi Galaxy Digital’in kurucusu ve CEO’su Mike Novogratz, önde gelen kripto para birimlerinin bu seviyelerde güçlü kalacağına inanıyor.

Pazartesi günü bir Morgan Stanley Finans Konferansı sırasında, milyarder yatırımcı kripto piyasasının borsadan daha “dibe” daha yakın olduğunu belirtti. Bitcoin ve Ether’in sırasıyla 20.000 $ ve 1.000 $’a düşeceğine ancak hisse senedi piyasasının daha da gerileyeceğine inanıyor.

Ayrıca, yükselen Fed oranları göz önüne alındığında, şu anda “çok fazla sermaye dağıtmak” için doğru zaman olmadığını kaydetti. Milyarder, bunun ancak Fed’in “ekonominin çok kötü” olduğunu fark edip faiz oranlarını yükseltmeyi durdurmasıyla değişeceğini söyledi.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin